Penthouse Νίκαια, Aspra Chomata, Nikaia

NikaiaΝίκαια
  • € 135 000
  • 3
  • 63
  • 1
  • 3
  • Oui
Annonce mise à jour le 31/05/2024
Description
Πωλείται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από το Μεσιτικό Γραφείο ZN Properties εξαιρετικό οροφοδιάμερισμα Γ' ορόφου εμβαδού Ε=63,08 τμ στο Γήπεδο της Προοδευτικής.

Πρόκειται για ένα πλήρως ριζικά ανακαινισμένο διαμέρισμα στο οποίο ανοίγοντας την πόρτα συναντάμε έναν μεγάλο φωτεινό και ενιαίο χώρο καθιστικού - κουζίνας με ωραία αύρα και ενέργεια. Το καθιστικό διαθέτει τζάκι και χωρίζεται από την κουζίνα με πάσο δημιουργώντας έτσι έναν μοντέρνο τόνο στο χώρο. Η κουζίνα είναι λειτουργική αφού έχει αρκετά ντουλάπια.
Στη συνέχεια, οδηγούμαστε στα δύο υπνοδωμάτια, τα οποία διαθέτουν ντουλάπες, είναι λειτουργικά, φωτεινά και ψηλοτάβανα. Τέλος, υπάρχει το μπάνιο το οποίο διαθέτει παράθυρο και παραμένει ευρύχωρο και μετά την εγκατάσταση του πλυντηρίου.

Τα κουφώματα είναι αλουμινίου, διαθέτει πόρτα ασφαλείας, ηλιακό θερμοσίφωνα, η θέρμανση είναι αυτόνομη πετρελαίου, υπάρχει ασανσέρ, τα κοινόχρηστα είναι ελάχιστα. Είναι διαμπερές, φωτεινό καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας, διαμπερές και πολύ λειτουργικό.

Η θέα είναι μοναδική αφού βλέπεις κυριολεκτικά την Ακρόπολη και το γήπεδο, έχει ανοιχτωσιά, βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο στη Νίκαια απέχει μόλις 5' από το Νοσοκομείο Νίκαιας, υπάρχει κοντά στάση λεωφορείου, είναι κοντά στην αγορά, σε σχολεία, απέχει 5' από το Σταθμό Μετρό Κορυδαλλλός, 7' από το Σταθμό Μετρό Νίκαιας και 10' από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε καλή πολυκατοικία με 3 μόλις διαμερίσματα και πολύ καλή επικοινωνία. Φυσικά είναι ιδανική για οικογένειες με παιδάκια, με κατοικίδια, για νέα ζευγάρια και ανθρώπους που αναζητούν ένα όμορφο και άνετο διαμέρισμα.

Τιμή: €135.000. ZN Properties, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2111177946, email: zoinakirealestate@gmail.com, website: www.znproperties.gr
Caractéristiques
Référence
866939
transaction
Vente
typologie
Penthouse | Propriété de luxe
superficie
63 m²
chambres/pièces
3 (2 chambres, 1 autre), 1 bain/douche
étage
3° étage, avec ascenseur
autres caractéristiques
Cheminée
Porte blindée
Exposition externe
Balcon
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 135 000
charges de copropriété
€ 5/mois
Efficacité énergétique
année de construction
1975
chauffage
Autonome, alimenté au gazole
certification énergétique
En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur