Appartement 2 chambres Λεωφόρος Καραμανλή Κωνσταντίνου, 150, Voulgari - Agios Eleftherios - Ntepo, Voulgari - Ntepo - Martiou

Voulgari - Ntepo - MartiouΛεωφόρος Καραμανλή Κωνσταντίνου, 150
  • € 115 000
  • 3
  • 68
  • 1
  • 3
Annonce mise à jour le 01/06/2024
Description
Κ. Καραμανλή & Ε. Ροίδη . Διαμέρισμα ,3 ου τελευταίου ορόφου, σε μικρη τριόροφη οικοδομή, καλοδιατηρημένη(χωρίς ασανσέρ) αλλά με ωραίο και φαρδύ κλιμακοστάσιο πολύ εύκολο, με 2 υπνοδωμάτια ,άνετα,σαλόνι, κουζίνα,μπάνιο, ατομ. αέριο,2 A/C, κλπ.το διαμέρισμα είναι σε αρίστη κατάσταση και πωλείται πλήρως επιπλωμένο με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές,ηλ.κουζίνα,ψυγείο,πλυντήριο ρούχων,tv, και με όλα τα έπιπλα , καναπέδες,κρεβάτια, ντουλάπες,τραπέζια κλπ,με το κλειδί στο χέρι.
Το διαμέρισμα είναι έτοιμο για μετακόμιση και χρειάζεσθε μόνο τα προσωπικά σας είδη. 2 άνετα υπνοδωμτια,σαλόνι,κουζίνα καιμπάνιο με καμπίνα.
ιδανικό για οικογενεια η για επένδυση, Ηλιόλουστο,Τρίφατσο-Γωνιακό Πρόσοψη σε 3 δρόμους, με περιμετρική βεράντα ,ολη η αγορά και οι στάσεις απο κάτω ,με πολύ και άπλετη θέα στο καλύτερο και πιό ωραίο σημείο με εύκολη πρόσβαση για παντού,πάντα περιζήτητο και μισθωμένο, ευκαιρία,για έξυπνους αγοραστές,σίγουρη επένδυση και για εκμεταλευση και για ιδιοκατοίκηση. Πωλείται και όπως είναι μισθωμένο με 550 ευρώ και ελεύθερογια ιδιοκατοίκηση.
Caractéristiques
Référence
EK-6356427
transaction
Vente
typologie
Appartement
superficie
68 m²
chambres/pièces
3 (2 chambres, 1 autre), 1 bain/douche
étage
3° étage
autres caractéristiques
Meublé
Coûts
prix
€ 115 000
charges de copropriété
€ 10/mois
Efficacité énergétique
année de construction
1969
état
Excellent / Rénové
chauffage
Autonome, alimenté au méthane
Classe énergétique
B+
Options additionnelles

Contacter l'annonceur

Particulier