Duplex 150 m², Agia, Therisos

Therisos
  • € 450 000
  • 3
  • 150
  • 3
Description
Ένα μοναδικό σπίτι 150τμ με πισίνα σε υπέροχο φυσικό περιβάλλον στην περιοχή της Αγίας Χανίων είναι διαθέσιμο προς πώληση.
Πρόκειται για μια πολυτελή, νεόδμητη μεζονέτα 2 υπνοδωματίων με 3 μπάνια ,σαλόνι με τζάκι, κουζίνα και πισίνα με κήπο, πλήρως εξοπλισμένη και επιπλωμένη, σε συγκρότημα ανεξάρτητων μεζονετών, κτισμένο σε οικόπεδο 2.800 τ.μ. , που έχει διαμορφωθεί σε μία κατάφυτη φάρμα με πολλά εγχώρια αρωματικά φυτά, οπωροφόρα δέντρα και κλήματα.
Η διαρρύθμιση των ορόφων έχει ως εξής:
Στον πρώτο όροφο θα βρείτε το σαλόνι με πρόσβαση στον κήπο 64 τ.μ. με την πισίνα, την κουζίνα, ένα μπάνιο και εσωτερική σκάλα για να κατεβείτε στο ισόγειο.
Στο ισόγειο θα βρείτε τα δυο υπνοδωμάτια. Και τα δυο έχουν δικό τους μπάνιο με ντουζιέρα. Από εκεί υπάρχει πρόσβαση στην ισόγεια αυλή, αποθήκη και στον περιβάλλοντα χώρο στον οποίο θα βρείτε καλλωπιστικά φυτά και πολλά δέντρα.
Διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με δίπλα τζάμια και σίτες, μονάδες A/C σε όλους τους χώρους του σπιτιού, ηλιακό θερμοσίφωνα και θέση στάθμευσης.

Αυτό το σπίτι είναι πραγματικά ένα πολυτελές καταφύγιο, ιδανικό για τους λάτρεις της φύσης και της ήρεμης ζωής μακριά από τους θορύβους και την ένταση της πόλης. Η περιοχή της Αγιάς βρίσκεται σε απόσταση 9χλμ δυτικά από το κέντρο της πόλης των Χανίων και δίπλα στην συνονόματη τεχνητή λίμνη και η απόσταση από την κοντινότερη παραλία είναι 5,5 χλμ.
Informations
autres caractéristiques
Cheminée
Exposition externe
Piscine
Jardin privé
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Caractéristiques
Référence et date de l'annonce
EK-6389923 - 27/03/2024
transaction
Vente
typologie
Duplex
superficie
150 m²
chambres/pièces
3 (2 chambres, 1 autre), 3 bains/douches
étage
Rez-de-chaussée
nombre total étages
2 étages
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Cheminée
Exposition externe
Piscine
Jardin privé
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 450 000
Efficacité énergétique
année de construction
2007
chauffage
Autonome, alimentation électrique
certification énergétique
En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur