Appartement 1 chambre excellent état, troisième étage, Soutsou, Ampelokipoi - Pentagon

Ampelokipoi - Pentagon
  • € 850/mois
  • 2
  • 55
  • 1
  • 3
  • Oui
Annonce mise à jour le 27/03/2024
Description
Μόλις 3’ με τα πόδια από το μετρό των Αμπελοκήπων και μόλις 6’ περπάτημα από την πλατεία Μαβίλη, στη συνοικία που είναι γνωστή ως “Κουντουριώτικα”, θα συναντήσετε μία πραγματικά επιβλητικής αρχοντιάς πολυκατοικία, στον 3ο όροφο της οποίας βρίσκεται αυτό το πλήρως εξοπλισμένο, μοντέρνα επιπλωμένο και διακοσμημένο με γούστο διαμέρισμα.

Ανοίγοντας την πόρτα ασφαλείας εισέρχεστε στο χώρο της τραπεζαρίας η οποία επικοινωνεί με το άνετο καθιστικό, όπου υπάρχουν σετ καναπέδων, χαμηλό τραπεζάκι και η τηλεόραση. Στο δεξί σας χέρι συναντάτε την cozy κουζίνα με εγκατεστημένο φούρνο, εστίες και φούρνο μικροκυμάτων, απορροφητήρα και ψυγείο, ενώ στο αριστερό σας απλώνεται ένας διάδρομος που οδηγεί στο σύγχρονο μπάνιο με καμπίνα για ντουζ και εγκατεστημένο πλυντήριο. Στο βάθος του διαδρόμου θα συναντήσετε την ήσυχη κρεβατοκάμαρα, με μεγάλες εντοιχισμένες ντουλάπες, διπλό κρεβάτι, και πρόσβαση σε μπαλκόνι 6 τ.μ. με ευχάριστη θέα στον κατάφυτο ακάλυπτο, που λόγω του σχήματός του δημιουργεί την αίσθηση της ανοιχτωσιάς.

Το διαμέρισμα θερμαίνεται με λειτουργική κεντρική θέρμανση πετρελαίου πρωί-βράδυ, ενώ στο χώρο υπάρχουν 3 ολοκαίνουρια air-condition, που μαζί με τη φυσική φωτεινότητα του διαμερίσματος και τα θερμομονωτικά κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια (και σίτες) σάς επιτρέπουν να ρυθμίσετε ανά πάσα στιγμή την ιδανική για εσάς θερμοκρασία με τρόπο οικονομικό και φιλικό προς το περιβάλλον.

Η πολύ καλή διαρρύθμιση -που πραγματικά δίνει την αίσθηση μεγαλύτερου χώρου από το ονομαστικό εμβαδόν του διαμερίσματος, η μοντέρνα επίπλωση και διακόσμηση, ο πλήρης εξοπλισμός, καθιστούν αυτό το διαμέρισμα κατοικήσιμο από αύριο κιόλας.

Ιδανικό για ένα ζευγάρι ή ένα επαγγελματία που δουλεύει στο κέντρο και προτιμά να μένει κοντά εκεί που χτυπάει η καρδιά της πόλης.

Οι Αμπελόκηποι είναι μια αυτάρκης και ζωντανή γειτονιά με νεανικό χαρακτήρα. Προσφέρει πλήθος επιλογών για φαγητό και ποτό, ενώ διαθέτει αγορά για κάθε γούστο.

Στην ευρύτερη περιοχή εδρεύουν μεγάλα νοσοκομεία της πρωτεύουσας και πλήθος ιδιωτικών ιατρείων, επίσης πολλές ιδιωτικές εταιρείες, πρεσβείες, δικαστήρια.
Αν και ανήκουν στο κατ’ εξοχήν κέντρο της Αθήνας, στους Αμπελόκηπους θα συναντήσει κανείς ανοιχτούς χώρους μικρής κλίμακας: γήπεδα, πλατείες, πάρκα.

Έχοντας προνομιακή πρόσβαση στο δίκτυο του μετρό, είναι από τα πιο κομβικά σημεία των Αθηνών, αφού από την περιοχή διέρχονται πολλές σημαντικές οδικές αρτηρίες και οι περισσότερες γραμμές λεωφορείων και τρόλεϊ, τόσο προς στα Βόρεια Προάστια, όσο και προς τις άλλες γειτονιές του κέντρου της πόλης.
Caractéristiques
Référence
W-02U8RE
transaction
Location
typologie
Appartement | Propriété de luxe
superficie
55 m²
chambres/pièces
2 (1 chambre, 1 autre), 1 bain/douche
étage
3° étage, avec ascenseur
autres caractéristiques
Porte blindée
Balcon
Meublé
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 850/mois
caution
Non indiquée
Efficacité énergétique
année de construction
1970
état
Excellent / Rénové
chauffage
Centralisé
certification énergétique
En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur