Appartement 1 chambre Άνω Πόλη, Dioikitirio, Thessalonique - Centre

Thessalonique - CentreΆνω Πόλη
  • € 79 000
  • 1
  • 35
  • 1
  • 2
  • Non
Annonce mise à jour le 18/05/2024
Description
Κέντρο Θεσσαλονίκης. Προς πώληση πολύ αξιόλογο ριζικώς ανακαινισμένο στούντιο δευτέρου ορόφου, με επιφάνεια 35τ.μ. και κατασκευής του 1965.
Αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο σαλοκουζίνας στον οποίο υπάρχει χώρισμα-ντουλάπα για την κρεβατοκάμαρα και ένα μπάνιο.
Η ανακαίνιση του είναι πολυτελής, με καινούρια ηλεκτρική και υδραυλική εγκατάσταση, ηλεκτρικές συσκευές και έπιπλα, ατομική θέρμανση αερίου, κλιματιστικό και πόρτα ασφαλείας.
Το στούντιο είναι έτοιμο προς χρήση, σε εξαιρετικό σημείο, ιδανικό για εκμετάλλευση με μεγάλη απόδοση, στο κέντρο της πόλης.
Τιμή πώλησης 79000€.

Oikies Real Estate - Κατάστημα Κέντρου, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310224454, email: sales.center@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Caractéristiques
Référence
637902
transaction
Vente
typologie
Appartement
superficie
35 m²
chambres/pièces
1 chambre, 1 bain/douche
étage
2° étage
Coûts
prix
€ 79 000
Efficacité énergétique
année de construction
1965
certification énergétique
En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur