Villa indépendante, neuve, 120 m², Choumeri, Geropotamos

Geropotamos
  • € 600 000
  • 5
  • 120
  • 2
  • Non
Description
Αυτή η εντυπωσιακή βίλα προς πώληση στο Πέραμα, στο Χούμερι, προσφέρει έναν πολυτελή τρόπο ζωής σε έναν από τους πιο επιθυμητούς προορισμούς της περιοχής. Αυτή η διώροφη βίλα διαθέτει μια πισίνα 50 τετραγωνικών μέτρων και προσφέρει πολλούς εξωτερικούς χώρους για χαλάρωση και ψυχαγωγία.

Το εσωτερικό της βίλας περιλαμβάνει τέσσερα υπνοδωμάτια και δύο μπάνια, με ένα ενιαίο σαλόνι και κουζίνα 120 τετραγωνικών μέτρων. Η κεντρική θέρμανση, το τζάκι και το ηλιακό σύστημα προσφέρουν άνεση και ευεξία όλο το χρόνο. Η βίλα επίσης είναι πλήρως επιπλωμένη, προσφέροντας άμεση έναρξη της κατοικίας.

User
Ο εξωτερικός χώρος περιλαμβάνει μια εντυπωσιακή πισίνα με επιφάνεια 50 τετραγωνικών μέτρων, ένα μπάρμπεκιου και μια έκταση 350 τετραγωνικών μέτρων που καλύπτει ολόκληρο τον εξωτερικό χώρο. Αυτός ο πανέμορφος κήπος προσφέρει το ιδανικό περιβάλλον για χαλάρωση, ψυχαγωγία και συνάντηση με φίλους και οικογένεια.

Κάτω από τη βίλα, υπάρχουν δύο πλήρως επιπλωμένες γκαρσονιέρες περίπου 30-40 τ.μ. η καθεμία. Αυτές οι γκαρσονιέρες προσφέρουν μια ακόμη ευκαιρία για άνετη διαβίωση ή ακόμη και ενοικίαση, ενισχύοντας τον επενδυτικό δυναμισμό της ιδιοκτησίας. Η συνολική τιμή για αυτήν την υπέροχη βίλα μαζί με τις γκαρσονιέρες από κάτω προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για έναν πολυτελή τρόπο ζωής στην πανέμορφη περιοχή του Περάματος.

Αυτή η πολυτελής βίλα στο Πέραμα αναδεικνύεται ως μια εξαιρετική επένδυση λόγω της απόλυτης πολυτέλειας και των πλούσιων δυνατοτήτων που προσφέρει. Με την εξαιρετική της θέση και τις πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις, αυτή η βίλα αποτελεί μια ασφαλή και αξιόπιστη επιλογή για εκείνους που αναζητούν μια ποιοτική και επικερδή επένδυση στον τομέα των ακινήτων.

Η προνομιακή τοποθεσία της βίλας προσφέρει μια μαγευτική θέα και αποτελεί έναν ασφαλή χώρο διαμονής ή ακόμη και ενοικίασης. Με την προσφορά ευρύχωρων χώρων, πισίνας και εξωτερικών χώρων ψυχαγωγίας, η βίλα αυτή απευθύνεται σε αυτούς που επιθυμούν έναν πολυτελή τρόπο ζωής ή ακόμη και στους επενδυτές που αναζητούν αξιόπιστες επιλογές στον τομέα της τουριστικής κατασκευής ή ενοικίασης. Η εξαιρετική τιμή που προσφέρεται για τη βίλα μαζί με τις γκαρσονιέρες από κάτω καθιστά την επένδυση αυτή ακόμη πιο ελκυστική και επικερδή.
https://marketplace.theprosperty.com/el/listings/8160
☎️ 210 6812500
Informations
autres caractéristiques
Cheminée
Balcon
Piscine
Meublé
Jardin privé
Caractéristiques
Référence et date de l'annonce
17703 - 08/04/2024
transaction
Vente
typologie
Villa indépendante
superficie
120 m²
chambres/pièces
5 (4 chambres, 1 autre), 2 bains/douches
étage
Rez-de-chaussée
autres caractéristiques
Cheminée
Balcon
Piscine
Meublé
Jardin privé
Coûts
prix
€ 600 000
Efficacité énergétique
année de construction
2014
état
Nouveau / En construction
chauffage
Centralisé, alimenté au gazole
Classe énergétique
B+
Options additionnelles

Contacter l'annonceur