Appartement 2 chambres excellent état, deuxième étage, Skeparni, Ambelókipi

Ambelókipi
  • € 170 000
  • 3
  • 92
  • 1
  • 2
  • Oui
Annonce mise à jour le 04/04/2024
Description
ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα 92 τ.μ. στους Αμπελόκηπους, διαμπερές, φωτεινό, στον 2ο όροφο μιας πολύ καλά διατηρημένης οικοδομής του 1983 με θέση στάθμευσης. Αποτελείται από 2 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, μεγάλο σαλόνι, κουζίνα και μπάνιο με ντουζιέρα. Έγινε ανακαίνιση το 2023 μαζί με τα ηλεκτρολογικά.

Διαθέτει πόρτα ασφαλείας με κλειδαριά 250 Ευρώ που δεν βγαίνει αντικλείδι, αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου, ηλιακό θερμοσίφωνα, κλιματισμό, ενώ τα κουφώματα αλουμινίου είναι κατασκευασμένα από πολύ ποιοτικά υλικά και προσφέρουν εξαιρετική μόνωση. Το δάπεδο είναι από πλακάκι.

Η κουζίνα είναι ιταλική αξίας 10.000 Ευρώ. Προσφέρονται ηλεκτρική κουζίνα, ψυγείο και πλυντήριο ρούχων. Υπάρχει ευρύχωρη αποθήκη σε ένα από τα δύο μπαλκόνια κατασκευασμένη από υλικά εξαιρετικής ποιότητας.

Το διαμέρισμα διαθέτει θέση στάθμευσης σε πυλωτή.

Το διαμέρισμα είναι διαμπερές, διαθέτει δύο βεράντες και είναι εξαιρετικά ηλιόλουστο. Έτσι, διασφαλίζεται αερισμός και άπλετος φυσικός φωτισμός, στοιχεία πολύ σημαντικά για την καλή λειτουργικότητα ενός σπιτιού.

Συνολικά, το διαμέρισμα προσφέρει μεγάλους και φωτεινούς χώρους και είναι κατάλληλο για εσάς που αναζητάτε ένα εξαιρετικά άνετο και λειτουργικό σπίτι στους Αμπελόκηπους. Στην περιοχή υπάρχουν καταστήματα για κάθε ανάγκη, φαρμακεία, super market, στάσεις λεωφορείων, σχολεία, φροντιστήρια και πάρκα.

Καινούργιο διαμέρισμα προς πώληση. Καλέστε μας τώρα και ζητήστε να δείτε το συγκεκριμένο διαμέρισμα από κοντά! Κωδικός ακινήτου: 1004
Caractéristiques
Référence
1004
transaction
Vente
typologie
Appartement | Propriété de luxe
superficie
92 m²
chambres/pièces
3 (2 chambres, 1 autre), 1 bain/douche
étage
2° étage, avec ascenseur
Places Stationnement
1 dans garage/box
autres caractéristiques
Porte blindée
Balcon
Meublé
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 170 000
charges de copropriété
€ 10/mois
Efficacité énergétique
année de construction
1983
état
Excellent / Rénové
chauffage
Autonome, alimenté au méthane
certification énergétique
En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur