Local commercial en Location

KifissiaΚηφισιά
  • € 12 000/mois
  • 675
  • 3+
Annonce mise à jour le 27/05/2024
Description
Κηφισιά, Κατάστημα Προς Ενοικίαση, ένα υπέροχο κατάστημα ιδανικό για επιχειρήσεις υγιεινού ενδιαφέροντος, συνολικής επιφάνειας 675 τ.μ. Το κατάστημα αποτελείται από τρία επίπεδα: το ισόγειο με επιφάνεια 250 τ.μ., το πατάρι με 90 τ.μ. και το υπόγειο με 335 τ.μ. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με ρεύμα, 4 WC και 5 θέσεις στάθμευσης.
Κατασκευάστηκε το 2010 και διαθέτει ενεργειακό πιστοποιητικό κλάσης Β. Τα δάπεδα είναι με πλακάκια και τα κουφώματα αλουμινίου. Στα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνονται ασανσέρ, πόρτα ασφαλείας, συναγερμός, αποθήκη, ράμπα εκφόρτωσης, ανελκυστήρας φορτίων, ψευδοροφή, δομημένη καλωδίωση, εσωτερική σκάλα και κλιματισμός.
Το κατάστημα είναι πλήρως εξοπλισμένο με τραπέζια, καρέκλες και επαγγελματική κουζίνα. Είναι να φωτεινό με αίσθηση ευχάριστου περιβάλλοντος για κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα. Η μοναδική τοποθεσία του, μόλις 300 μέτρα από την πλατεία της Κηφισιάς, αποτελεί προνομιακό σημείο για επιχειρήσεις. Κωδικός Συνεργάτη (ΝΜ11). Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την RΕΜΑΧ Homes, Πιστοποιημένοι Κτηματομεσίτες από το ΕΛ.ΙΝ.Π (Ελληνικό Ινστιτούτο Πιστοποιήσεων) στο τηλέφωνο 2109834265 ή μέσω email στο info@remaxhomes.gr.
Caractéristiques
Référence
928846
transaction
Location
typologie
Local commercial
superficie
675 m²
chambres/pièces
3+ bains/douches
nombre total étages
2 étages
Places Stationnement
1 dans garage/box
autres caractéristiques
Position en angle
Câblé
Système d'alarme
Porte blindée
Exposition externe
Coûts
prix
€ 12 000/mois
caution
Non indiquée
Efficacité énergétique
année de construction
2010
chauffage
Autonome, alimentation électrique
Classe énergétique
B
Options additionnelles

Contacter l'annonceur