Duplex Βύρωνας, Nea Elvetia, Vironas

VironasΒύρωνας
  • € 458 000
  • 5
  • 141
  • 3
  • Oui
Annonce mise à jour le 16/04/2024
Description
Μια καταπληκτική μεζονέτα στη περιοχή του Βύρωνα. Με μια επιφάνεια 141,20 τ.μ., δύο μπάνια και ένα WC, καθώς και τέσσερα υπνοδωμάτια πλαισιωμένα από μια ευρύχωρη σαλονοκουζίνα 34 τ.μ., αυτό το ακίνητο υπόσχεται να προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις που χρειάζεται ένας επενδυτής ακινήτου.

Η μεζονέτα διαθέτει θέρμανση και ψύξη με αντλία θερμότητας, ενεργειακής κλάσης Α, ενώ οι παράθυροι είναι εξοπλισμένοι με θερμοπρόσοψη πάχους 10 εκατοστών και ενεργειακά κουφώματα για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.

Το διαμέρισμα, διαμπερές και φωτεινό, αναπτύσσεται γύρω από επαρχήλειες μπαλκονόπορτες με ανοίγμα 1,70 μέτρα, δίνοντας τη δυνατότητα στο φυσικό φως να εισχωρήσει παντού. Συνολικά, τα μπαλκόνια ανέρχονται σε 50 τ.μ., προσφέροντας έναν υπέροχο χώρο χαλάρωσης και θέας προς το περιβάλλον.

Με τη μεζονέτα περιλαμβάνεται και προνομιακή θέση στάθμευσης, καθώς και υπόγεια αποθήκη 12 τ.μ. με υποδομή για φόρτιση ηλεκτροκινητού οχήματος. Το ακίνητο βρίσκεται μόλις 100 μέτρα από σούπερ μάρκετ, σχολεία και στάση λεωφορείου, κάνοντας την καθημερινότητα πιο εύκολη και άνετη για τους κατοίκους του.

Το μεσιτικό μας γραφείο παρέχει προηγμένες υπηρεσίες σε συμβουλευτικό, νομικό και επενδυτικό επίπεδο, προσαρμοσμένες ακριβώς στις ανάγκες και τις προτιμήσεις των πελατών μας.

Με ένα εκτενές χαρτοφυλάκιο ακινήτων και τη δέσμευσή μας για υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε άμεσα και αποτελεσματικά σε κάθε αίτημά σας. Επιδεικνύουμε απόλυτη δέσμευση στην υπευθυνότητα και τη σαφήνεια, διασφαλίζοντας τη μέγιστη ικανοποίηση των πελατών μας.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τώρα για να ενημερωθείτε περαιτέρω σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

Exclusive Agents, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2102200880, email: info@exclusiveagents.gr, website: https://www.exclusiveagents.gr
Caractéristiques
Référence
932406
transaction
Vente
typologie
Duplex
superficie
141 m²
chambres/pièces
5 (4 chambres, 1 autre), 3 bains/douches
étage
4° étage, avec ascenseur
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Porte blindée
Balcon
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 458 000
Efficacité énergétique
état
Nouveau / En construction
chauffage
Autonome
Classe énergétique
A+
Options additionnelles

Contacter l'annonceur