Appartement 2 chambres Κολωνάκι, Kolonaki, Kolonaki - Lykavittos

Kolonaki - LykavittosΚολωνάκι
  • € 720 000
  • 4
  • 118
  • 3
  • 1
  • Oui
Annonce mise à jour le 22/05/2024
Description
Κολωνάκι πωλείται διαμέρισμα επιφάνειας 118 τ.μ., πρώτου ορόφου, προσόψεως, διαμπερές, αποτελούμενο από χωλλ, δύο υπνοδωμάτια, σαλοτραπεζαρία, ανεξάρτητη κουζίνα, δύο μπάνια, wc, μπαλκόνια. Το διαμέρισμα έχει άριστη διαρρύθμιση είναι πλήρως επιπλωμένο, εξοπλισμένο.  και ανακαινισμένο, διακοσμημένο με γούστο και επιλεγμένους υλικά - προϊόντα. Διαθέτει ηχομονωτικά κουφώματα αλουμινίου, πόρτα ασφαλείας, κεντρική θέρμανση φυσικού αερίου. Άριστη τοποθεσία,  ανάμεσα σε μετρό Ευαγγελισμού και πλατείας Κολωνακίου.

Η δημοσίευση https://cityvalue.gr/property/43015-2 συμπεριλαμβάνει βίντεο του ακινήτου, παρακολουθήστε το προκειμένου να αποκτήσετε μια καλύτερη αίσθηση της κατάστασης και της διαρρύθμισης του ακινήτου. Η θέση του ακινήτου στον χάρτη είναι ενδεικτική και όχι ακριβής.

CITYVALUE REAL ESTATE, τηλ. επικοινωνίας: 6976584009 (WhatsApp, Viber), e- mail: leads@cityvalue.gr , απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα και το ΑΦΜ του ενδιαφερομένου για την υπόδειξη του ακινήτου, ( Ν. 4072 /11 -4 -2012 ΦΕΚ 86 Α), απαιτείται υπογραφή μεσιτικής εντολής – μεσιτική αμοιβή 2% συν ΦΠΑ. Τα στοιχεία των ακινήτων τα αναφερόμενα στις αγγελίες μας προέρχονται από πληροφορίες από τους ιδιοκτήτες , ή, από τίτλους ιδιοκτησίας. Ελεγχος για την ορθότητα των στοιχείων αυτών πραγματοποιείται από μηχανικό του ενδιαφερομένου αγοραστή. Οι τιμές των ακινήτων δύνανται να υπόκεινται σε αυξομειώσεις, σύμφωνα με την επιθυμία των ιδιοκτητών.


Caractéristiques
Référence
43015
transaction
Vente
typologie
Appartement | Propriété de luxe
superficie
118 m²
chambres/pièces
4 (2 chambres, 2 autres), 3 bains/douches
étage
1° étage, avec ascenseur
autres caractéristiques
Porte blindée
Exposition externe
Système TV avec parabole satellitaire
Meublé
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 720 000
Efficacité énergétique
année de construction
1970
état
Excellent / Rénové
chauffage
Centralisé, alimenté au méthane
certification énergétique
En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur