Duplex 140 m², Centre, Ioannina

Ioannina
  • € 310 000
  • 5
  • 140
  • 2
  • Oui
Annonce mise à jour le 08/05/2024
Description
ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΚΕΝΤΡΟ: Πωλείται πλήρως επιπλωμένη πολυτελής μεζονέτα, δύο επιπέδων, επιφάνειας 138 τ.μ., στο 4ο όροφο, με ιδιωτική πρόσβαση στην ταράτσα, υπόγεια αποθήκη 40 τ.μ. και θέση στάθμευσης σε πυλωτή. Το ακίνητο είναι στην προσόψη της οικοδομής, διαμπερές και κατασκευασμένη το 2008, με μοντέρνο γούστο, καλαισθησία και αρμονία.

Αναλυτικότερα, στο πρώτο επίπεδο συναντάμε ένα μεγάλο ενιαίο χώρο που αποτελείται από ένα μεγάλο σαλόνι, μία πλήρως λειτουργική κουζίνα και χώρο που μπορεί να μετατραπεί σε τραπεζαρία ή playroom. Επίσης έχει ένα υπνοδωμάτιο και wc με αποθηκευτικό χώρο.

Με εσωτερική ξύλινη σκάλα οδηγούμαστε στο δεύτερο επίπεδο, όπου αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια και το κυρίως μπάνιο. Το ένα υπνοδωμάτιο είναι master bedroom και έχει δικό του βεστιάριο. Στο κυρίως μπάνιο υπάρχει μπανιέρα με υδρομασάζ.

Από το δεύτερο επίπεδο έχουμε πρόσβαση στην ταράτσα που είναι ιδιωτική. Έχει ένα κιόσκι και παροχές νερού και ρεύματος. Έχει πανοραμική θέα στην πόλη των Ιωαννίνων, είναι ηλιόλουστη και μπορεί να διαμορφωθεί σε ιδιωτικό κήπο.

Η μεζονέτα είναι βαμμένη και όλα τα δάπεδα και η σκάλα είναι δρύινα και πλακάκι. Διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά ενεργειακά τζάμια, σίτες, τζάκι, αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου και boiler. Υπάρχουν ηλεκτρικά στόρια, θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας και έγχρωμη θυροτηλεόραση στο σαλόνι και στην κρεβατοκάμαρα.

Βρίσκεται κοντά σε στάσεις αστικού για ΑΕΙ-ΤΕΙ, σχολεία, τράπεζες, φαρμακεία, σούπερ-μάρκετ, φούρνους, καφετέριες κ.α. Είναι ιδανικό για οικογένειες.

ΤΙΜΗ ΕΝΟΙΚΙΟΥ: 310.000€

ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ: Α-5028


Μεσιτικό γραφείο REBS
Δ/νση: Εθνικής Αντιστάσεως 135, Καρδαμίτσια, Ιωάννινα
Τηλ.: 2651072052
Email: rebs.info1@gmail.com
Web: www.rebs.gr

Caractéristiques
Référence
Α-5028
transaction
Vente
typologie
Duplex | Propriété de luxe
superficie
140 m²
chambres/pièces
5 (3 chambres, 2 autres), 2 bains/douches
étage
4° étage, avec ascenseur
nombre total étages
2 étages
Places Stationnement
1 dans garage/box
autres caractéristiques
Cheminée
Porte blindée
Exposition externe
Balcon
Meublé
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 310 000
charges de copropriété
€ 50/mois
Efficacité énergétique
année de construction
2008
chauffage
Autonome, alimenté au gazole
certification énergétique
En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur