Penthouse excellent état, 116 m², Kolonaki, Kolonaki - Lykavittos

Kolonaki - Lykavittos
  • € 1 000 000
  • 3
  • 116
  • 3
  • 5
  • Oui
Description
Αυτό το εκλεπτυσμένο οροφοδιαμέρισμα στο πολυσύχναστο Κολωνάκι αποτελεί μια πραγματική αρχιτεκτονική και αισθητική κοσμηματοθήκη. Με επιφάνεια 116 τετραγωνικών μέτρων, βρίσκεται στον 5ο όροφο ενός κτιρίου που κατασκευάστηκε το 1975 και ανακαινίστηκε το 2023 με εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια.

Το διαμέρισμα διαθέτει μια εντυπωσιακή ανοικτή κουζίνα, δύο μεγάλα υπνοδωμάτια με πολυτελή μπάνια, ένα φωτεινό και ευρύχωρο σαλόνι και μια τραπεζαρία που προσφέρουν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα διαβίωσης. Το διαμέρισμα είναι πλήρως επιπλωμένο και διαθέτει επίσης εξοπλισμένη κουζίνα με σύγχρονες συσκευές.

Οι ανέσεις περιλαμβάνουν ασανσέρ, κλιματισμό, κεντρική θέρμανση με αυτονομία ανά όροφο, ηλιακό θερμοσίφωνα, διπλά τζάμια και αλουμινίου κουφώματα για μέγιστη ηχομόνωση και ενεργειακή απόδοση. Οι πανοραμικές βεράντες προσφέρουν εκπληκτική θέα προς την πόλη της Αθήνας, ενώ ο κήπος αποτελεί τον ιδανικό χώρο για χαλάρωση και απόλαυση του περιβάλλοντος.

Αυτό το οροφοδιαμέρισμα αντιπροσωπεύει μια μοναδική ευκαιρία για εκείνους που αναζητούν την απόλυτη πολυτέλεια και την άνεση σε μια από τις πιο αξιόλογες γειτονιές της Αθήνας.

Ενεργειακή κλάση: Α+, Θέση: Διαμπερές, Προσόψεως, Ρετιρέ, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Χαρακτηριστικά: Επιτρέπονται κατοικίδια, Φωτεινό, Ζώνη: Οικιστική. κωδικός ακινήτου: 11434, www.cityproperties.gr
Caractéristiques
Référence et date de l'annonce
11434 - 22/04/2024
transaction
Vente
typologie
Penthouse
superficie
116 m²
chambres/pièces
3 (2 chambres, 1 autre), 3 bains/douches
étage
5° étage, avec ascenseur
autres caractéristiques
Système d'alarme
Porte blindée
Exposition externe
Balcon
Meublé
Jardin commun
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 1 000 000
Efficacité énergétique
année de construction
1975
état
Excellent / Rénové
chauffage
Autonome
Classe énergétique
A+
Options additionnelles

Contacter l'annonceur