Appartement 3 chambres excellent état, quatrième étage, Varnava, Pagkrati

Pagkrati
  • € 330 000
  • 4
  • 102
  • 1
  • 4
  • Oui
Annonce mise à jour le 22/04/2024
Description
Στον κεντρικό και αξιοσημείωτο χώρο του Παγκρατίου, διατίθεται προς πώληση ένα όμορφο διαμέρισμα με εντυπωσιακή θέα, συνολικής έκτασης 104 τ.μ. Κατασκευασμένο το 1974 και βρίσκεται στον 4ο όροφο, αυτό το διαμέρισμα αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία, αφού είναι ήδη μισθωμένο, προσφέροντας παράλληλα αξιοπρόσεκτα χαρακτηριστικά.

Το διαμέρισμα διαθέτει τρία δωμάτια και είναι διαρρυθμισμένο με κλειστή κουζίνα, μπάνιο, σαλόνι και τραπεζαρία, δημιουργώντας έναν λειτουργικό και ευάερο χώρο διαβίωσης. Η ενεργειακή του κλάση είναι Γ. Η θέα από τη βεράντα είναι εξαιρετική, προσφέροντας επίσης μια μαγευτική θέα της Ακρόπολης και του Λυκαβηττού.

Το διαμέρισμα έχει υποστεί πρόσφατη ανακαίνιση και βαφεί, με παρκέ και πλακάκια στα δάπεδα για να δημιουργηθεί μια ζεστή και σύγχρονη ατμόσφαιρα. Τα αλουμινίου κουφώματα με διπλά τζάμια προσφέρουν εξαιρετική θερμομόνωση. Επιπλέον, διαθέτει ασανσέρ, πατάρι, πόρτα ασφαλείας, συναγερμό, τέντες και ηλιακό θερμοσίφωνα για ενέργεια με φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο.

Η θέση του είναι γωνιακή, διαμπερής και προσόψεως, προσφέροντας εξαιρετική φυσική φωτεινότητα και αερισμό. Κατάλληλο για επαγγελματική και επενδυτική χρήση, ενώ τα κατοικίδια επιτρέπονται. Η τοποθεσία του συνδυάζει την κεντρικότητα με την εντυπωσιακή θέα, προσφέροντας ένα μοναδικό κομμάτι ακίνητης περιουσίας στην καρδιά της πόλης.

Ο κωδικός ακινήτου είναι 10907 και μπορείτε να το βρείτε στο www.cityproperties.gr.
Caractéristiques
Référence
10907
transaction
Vente
typologie
Appartement
superficie
102 m²
chambres/pièces
4 (3 chambres, 1 autre), 1 bain/douche
étage
4° étage, avec ascenseur
autres caractéristiques
Système d'alarme
Porte blindée
Exposition externe
Balcon
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 330 000
Efficacité énergétique
année de construction
1974
état
Excellent / Rénové
chauffage
Centralisé, alimenté au gazole
Classe énergétique
Γ
Options additionnelles

Contacter l'annonceur