Immeuble en Vente

Moschato
  • € 2 700 000
  • 2 720
  • 3+
Annonce mise à jour le 22/04/2024
Description
Αυτό το κτίριο στο Μοσχάτο αντιπροσωπεύει μια μοναδική ευκαιρία για επενδυτές ή επιχειρήσεις που αναζητούν μεγάλους χώρους. Το κτίριο διαθέτει συνολική επιφάνεια 2720 τετραγωνικών μέτρων και βρίσκεται σε οικόπεδο 1000 τετραγωνικών μέτρων. Κατασκευάστηκε το 1967 και ανακαινίστηκε το 2000.

Το κτίριο διαθέτει 8 δωμάτια σε διάφορα επίπεδα, συμπεριλαμβανομένων του ημιόροφου και του υπογείου. Υπάρχουν συνολικά 6 τουαλέτες σε διάφορα μέρη του κτιρίου. Υπάρχει επίσης αποθήκη για επιπρόσθετο αποθηκευτικό χώρο.

Το κτίριο διαθέτει ασανσέρ για ευκολία στη μετακίνηση και πόρτα ασφαλείας για επιπρόσθετη ασφάλεια. Η θέρμανση γίνεται μέσω κλιματιστικών, ενώ υπάρχουν επίσης συναγερμός και θέσεις στάθμευσης στον ανοιχτό χώρο.

Το κτίριο είναι σε ανακαινισμένη κατάσταση και η θέα είναι καλή. Οι χώροι του κατασκευάστηκαν με βιομηχανικό τύπο δαπέδων και έχουν αλουμινίου κουφώματα με διπλά τζάμια. Αυτό το κτίριο προσφέρει μια μεγάλη επιφάνεια που μπορεί να προσαρμοστεί σε διάφορες επιχειρηματικές ανάγκες.

Ενεργειακή κλάση: Ε, Θέση: Διαμπερές, Προσόψεως, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ρεύμα: Βιομηχανικό, Χαρακτηριστικά: Φωτεινό, Ζώνη: Εμπορική, κωδικός ακινήτου: 10129, www.cityproperties.gr
Caractéristiques
Référence
10129
transaction
Vente
typologie
Immeuble
superficie
2 720 m²
chambres/pièces
3+ bains/douches
nombre total étages
5 étages
Places Stationnement
1 dans garage/box
autres caractéristiques
Porte blindée
Exposition externe
Système d'alarme
Coûts
prix
€ 2 700 000
Efficacité énergétique
année de construction
1967
état
Excellent / Rénové
Classe énergétique
Ε
Options additionnelles

Contacter l'annonceur