Appartement 2 chambres excellent état, quatrième étage, Ano Cholargos, Cholargos

Cholargos
  • € 350 000
  • 3
  • 110
  • 2
  • 4
  • Oui
Annonce mise à jour le 23/04/2024
Description
Πώληση, Χολαργό, ανάμεσα σε πράσινα δάση και απέραντη θέα προς το βουνό, πωλείται ένα εντυπωσιακό διαμέρισμα επιφάνειας 110 τ.μ. Κατασκευασμένο το 1974 και ανακαινισμένο το 2013, βρίσκεται στον 4ο όροφο ενός μοντέρνου κτιρίου.

Το διαμέρισμα αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, ενώ οι εσωτερικοί χώροι είναι διαμπερείς και φωτεινοί. Η διαρρύθμιση περιλαμβάνει WC, κλειστή κουζίνα, μπάνιο, σαλόνι και τραπεζαρία. Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης αποθήκη, ασανσέρ, βεράντα, πόρτα ασφαλείας, σύστημα συναγερμού, τέντες ηλεκτρικές, τζάκι και θέρμανση με ηλιακό θερμοσίφωνα και κεντρική πετρέλαιο.

Η θέση στάθμευσης είναι πιλοτής, ενώ η θέα προς το απέραντο βουνό και δάσος είναι απολαυστική. Η κατάσταση του διαμερίσματος είναι ανακαινισμένη και οι επενδύσεις του αντικατοπτρίζουν μοντέρνα αισθητική. Τα δάπεδα είναι από παρκέ, τα κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες. Η ενεργειακή κλάση είναι Δ.

Η πρόσβαση γίνεται από άσφαλτο, και το διαμέρισμα είναι επιτρεπτό για κατοικίδια. Ο κωδικός ακινήτου είναι 10104, και για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.cityproperties.gr.
Caractéristiques
Référence
10104
transaction
Vente
typologie
Appartement
superficie
110 m²
chambres/pièces
3 (2 chambres, 1 autre), 2 bains/douches
étage
4° étage, avec ascenseur
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Cheminée
Système d'alarme
Porte blindée
Balcon
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 350 000
Efficacité énergétique
année de construction
1974
état
Excellent / Rénové
chauffage
Centralisé, alimenté au gazole
Classe énergétique
Δ
Options additionnelles

Contacter l'annonceur