Duplex Θεοφράστου, 130, Centre, Patras

PatrasΘεοφράστου, 130
  • € 1 200/mois
  • 5
  • 147
  • 3
Annonce mise à jour le 21/04/2024
Description
Διατίθεται προς ενοικίαση πολυτελής μεζονέτα στην περιοχή Προάστιο - Προφήτης Ηλίας . Το ακίνητο έχει ανατολικομεσημβρινό προσανατολισμό , γεγονός που το καθιστά ιδιαίτερα φωτεινό και διαμπερές και η τοποθεσία του τού προσδίδει απεριόριστη θέα προς τον Πατραϊκό κόλπο και το λόφο του Προφήτη Ηλία.
Διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια : το κυρίως υπνοδωμάτιο έχει εσωτερικό μπάνιο και γκαρνταρόμπα ενώ τα δύο υπόλοιπα βρίσκονται σε ξεχωριστή πτέρυγα με δικό τους μεγάλο μπάνιο. Στον ενιαίο διαμπερή χώρο της σαλοτραπεζαρίας βρίσκεται το τζάκι και η εσωτερική ξύλινη σκάλα που οδηγεί στη σοφίτα. Η θέα τόσο από την κουζίνα και το καθιστικό όσο και από τη σοφίτα είναι εκπληκτική. Στα δύο μπαλκόνια με απεριόριστη θέα , το ένα βλέπει προς τη γέφυρα και το Ρίο -Αντίρριο και το άλλο προς το λόφο του προφήτη Ηλία.
Επίσης διαθέτει κήπο με δέντρα και γενικότερα ήσυχο περιβάλλον σε πολύ καλό σημείο της περιοχής ,γύρω από κατοικίες-βίλες και με άμεση πρόσβαση προς το κέντρο της πόλης,το Πανεπιστήμιο και το ΠΠΓΝΠ, τη θάλασσα , την Εθνική Οδό και την Περιμετρική της Πάτρας.
Caractéristiques
Référence
EK-6553995
transaction
Location
typologie
Duplex | Propriété de luxe
superficie
147 m²
chambres/pièces
5 (4 chambres, 1 autre), 3 bains/douches
étage
2° étage
nombre total étages
2 étages
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Cheminée
Mansarde
Porte blindée
Balcon
Jardin privé
Coûts
prix
€ 1 200/mois
caution
Non indiquée
Efficacité énergétique
année de construction
2005
chauffage
Autonome, alimenté au gazole
Classe énergétique
B
Options additionnelles

Contacter l'annonceur

Particulier