Villa indépendante 28000 m², Nikiti, Sithonia

Sithonia
  • € 1 300 000
    € 1 380 000(-5,8%)
  • 4
  • 28 000
Description
5 βίλες σε οικόπεδο 28000 τ.μ. με περιβάλλοντα χώρο που έχει χαρακτηριστεί από την UNESCO ως εξαιρετικής ομορφιάς και βιότοπος. Η στεριά φτάνει μέχρι τη θάλασσα και η παραλία έχει μήκος 600 μέτρα. Το κτήμα διαθέτει 40 ελιές, αμπέλια, διάφορα οπωροφόρα δέντρα και 50 πεύκα. Διαθέτει ελικοδρόμιο, επαγγελματικό γήπεδο τένις και πολλές θέσεις στάθμευσης για όλα τα οχήματα των επισκεπτών.

Οι βίλες αποτελούνται από δύο επίπεδα και υπόγειο και τα μεγέθη κυμαίνονται από 280 τ.μ. έως 320 τ.μ. Το ισόγειο είναι περίπου 100 τ.μ., ο 1ος όροφος είναι περίπου 80 τ.μ. και το υπόγειο είναι 110 τ.μ.

Στον κάτω όροφο βρίσκεται το σαλόνι με τραπεζαρία κουζίνα, μπάνιο και wc. Στον 1ο όροφο υπάρχουν 2 υπνοδωμάτια που το καθένα έχει μπάνιο. Το υπόγειο έχει ένα υπνοδωμάτιο και είναι μπάνιο, σαλόνι, τραπεζαρία, κουζινάκι και wc. Διαθέτει επίσης ξεχωριστή είσοδο από τον κεντρικό κάτω όροφο.

Κάθε βίλα διαθέτει τζάκι, αυτόνομη κεντρική θέρμανση, κεντρικό κλιματισμό MITSUBISHI σε όλη τη βίλα. Κάθε βίλα έχει τον δικό της βιολογικό επεξεργαστή λυμάτων.

Υπάρχει μια υπαίθρια τραπεζαρία για 30-40 άτομα με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα, που περιλαμβάνει κουζίνα, χτιστό μπάρμπεκιου, μπάνια, ντους και φούρνο.

Η γύρω περιοχή απολαμβάνει πλήρη ιδιωτικότητα καθώς δεν είναι πλέον δυνατή η έκδοση πολεοδομικής άδειας για κατασκευή κατοικιών.

Υπάρχουν επίσης 2 παραθαλάσσιοι ξενώνες 70τμ και 50τμ έκαστος και αποτελούνται από: σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και ένα υπνοδωμάτιο.

Το συγκρότημα διαθέτει Α) ξεχωριστή κατοικία 65 τ.μ περίπου για φύλακα που αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρία και ένα υπνοδωμάτιο με θερμάστρα μπάνιου. Β ) σπίτι 35 τ.μ με 1 δωμάτιο με 3 κρεβάτια, μπάνιο και κουζίνα για το προσωπικό. Γ ) αποθήκη 30 τ.μ. Υπάρχουν χτισμένα σπίτια για σκύλους καθώς και χτισμένο κοτέτσι για πουλερικά.

Όλος ο εξοπλισμός είναι τελευταίας τεχνολογίας με κορυφαία ποιότητα κατασκευής.

Βρίσκεται στον μοναδικό βιότοπο Corine του Βατοπεδίου – μια περιοχή εμπλουτισμένη με το δικό της ιδιαίτερο μικροκλίμα και συχνά περιγράφεται ως παράδεισος κρυμμένος στην κοιλάδα της Χαλκιδικής – αυτή η πολυτελής βίλα τριών επιπέδων (320 τ.μ.) είναι χτισμένη σε μια ιδιωτική ιδιοκτησία 28000 τ.μ., που αναφέρεται ως το τερματικό σημείο μιας διαδρομής ευρέως γνωστής ως ο δρόμος των φρούτων. Σε μικρή απόσταση 100 μέτρων από την ακτή της θάλασσας προσφέρει εκπληκτική θέα στην αμμώδη παραλία, ένα ποτάμι και τα κρυστάλλινα νερά που διασχίζουν. Το ισόγειο της βίλας προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση στον όμορφα διατηρημένο κήπο με μια ποικιλία από φυτεμένα εκλεκτά βότανα και χώρο μπάρμπεκιου με μπάνιο μέσω μεγάλης βεράντας και τεράστια παράθυρα. Περιλαμβάνει κομψά διακοσμημένο σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.

Το επάνω επίπεδο περιλαμβάνει δύο υπνοδωμάτια με κρεβάτι king size, en suite με μεγάλα μπαλκόνια και επομένως μια υπέροχη θέα στο φυσικό περιβάλλον. Το υπόγειο περιλαμβάνει δύο υπνοδωμάτια με διπλό κρεβάτι king size και ένα ευρύχωρο σαλόνι με επιπλέον μπάνιο. Ο εσωτερικός σχεδιασμός της βίλας πρόκειται να είναι πλήρως εξοπλισμένος και επιπλωμένος έως τις 30 Απριλίου με στόχο να δημιουργήσει ένα ιδανικά ζεστό, άνετο και ευχάριστο περιβάλλον για οικογένειες με παιδιά και όσους αναζητούν μια αξέχαστη εμπειρία χαλάρωσης λόγω της απουσίας ηχητικής ή φωτορύπανσης.

Η βίλα βρίσκεται σε απόσταση από το κοντινότερο χωριό της Ορμύλιας και σε απόσταση από το ξενοδοχείο του Πόρτο Καρράς, όπου παρέχονται εγκαταστάσεις όπως γήπεδα γκολφ και Καζίνο. Το πλησιέστερο νοσοκομείο βρίσκεται στον Πολύγυρο, ενώ υπάρχει πρόσβαση σε κτηνίατρο στο χωριό Ορμύλια.

Σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων με τα πόδια λειτουργεί ταβέρνα που προσφέρει μεγάλη ποικιλία από τοπικά πιάτα. Με αυτοκίνητο μπορείτε να ταξιδέψετε, ανακαλύπτοντας έτσι τις όμορφες παραλίες της χερσονήσου της Κασσάνδρας. Μπορείτε επίσης να ταξιδέψετε στο Άγιο Όρος παίρνοντας βάρκα ή το πλοίο της γραμμής από τον όρμο της Παναγιάς. Η βίλα φυλάσσεται από 24ωρη ασφάλεια και διατίθεται γραμμή Internet.
Informations
autres caractéristiques
Cheminée
Système d'alarme
Système TV avec parabole satellitaire
Jardin privé
Caractéristiques
Référence et date de l'annonce
EK-6567093 - 23/05/2024
transaction
Vente
typologie
Villa indépendante | Propriété de luxe
superficie
28 000 m²
chambres/pièces
4 chambres
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Cheminée
Système d'alarme
Système TV avec parabole satellitaire
Jardin privé
Coûts
prix
€ 1 300 000
Efficacité énergétique
année de construction
2012
chauffage
Autonome
certification énergétique
En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur