Duplex Ποσείδι, Κασσάνδρα Ελλάδα, 63077, Kalandra, Kassandra

KassandraΠοσείδι, Κασσάνδρα Ελλάδα, 63077
  • € 430 000
  • 4
  • 160
  • 3
  • Non
Annonce mise à jour le 26/04/2024
Description
Στο μοναδικό Ποσείδι, πωλείται νεόδμητη βίλλα 160 τ. μ, τριών επιπέδων με ιδιωτικό κήπο και πισίνα. Το ακίνητο είναι χτισμένο σε αμφιθεατρικό οικόπεδο, έχει θέα στην θάλασσα την οποία έχεις πρόσβαση σε 5 λεπτά. Διαθέτει στο ισόγειο σαλόνι και κουζίνα, ένα μπάνιο. Στο πρώτο όροφο δύο φωτεινά και ευρύχωρα υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο και στο υπόγειο, ένα μπάνιο , ένα υπνοδωμάτιο ή playroom, γκαράζ για δύο θέσεις στάθμευσης και αποθήκη. Από το σαλόνι έχεις άμεση πρόσβαση στην πέργκολα – βεράντα και από εκεί στον κήπο με την πισίνα. Θα έχει κουφώματα αλουμινίου, ιταλική κουζίνα, μονάδα θέρμανσης – ψύξης, πολυτελή πλακάκια και άλλα πολλά. Το ακίνητο αυτό είναι η σωστή επιλογή για μεγάλες οικογένειες για όμορφες καλοκαιρινές διακοπές.

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας ή ΑΦΜ.



Αν δεν έχουμε σήμερα το ακίνητο που καλύπτει τις ανάγκες σας, καταχωρήστε ζήτηση με e-mail και άμεσα θα ενημερωθείτε μόλις το αναλάβουμε.



Για πιο γρήγορη επικοινωνία συμπληρώνετε την αίτηση ενδιαφέροντος μέσα σε κάθε ακίνητο και σας καλεί η γραμματεία για ραντεβού.
Caractéristiques
Référence
BR-23543
transaction
Vente
typologie
Duplex | Propriété de luxe
superficie
160 m²
chambres/pièces
4 (3 chambres, 1 autre), 3 bains/douches
nombre total étages
3 étages
Places Stationnement
1 dans garage/box
autres caractéristiques
Système d'alarme
Porte blindée
Balcon
Piscine
Jardin privé
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 430 000
Efficacité énergétique
année de construction
2024
état
Nouveau / En construction
Classe énergétique
A+
Options additionnelles

Contacter l'annonceur