Appartement 2 chambres Νέα Φιλαδέλφεια, Renault, Nea Philadelfia

Nea PhiladelfiaΝέα Φιλαδέλφεια
  • € 85 000
  • 3
  • 68
  • 1
  • 3
  • Non
Description
Διατίθεται κατ'αποκλειστικότητα διαμέρισμα που βρίσκεται στην ήσυχη και πράσινη περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας. Το ακίνητο, με εμβαδόν 68 τ.μ., βρίσκεται στον 3ο όροφο στο πιο νεόκτιστο από τα 4 συγκροτήματα των εργατικών πολυκατοικιών της περιοχής.

Αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, χώρο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως 2ο υπνοδωμάτιο ή χώρο γραφείου (περιλαμβάνει συρόμενη πόρτα) ένα μοντέρνο μπάνιο, μια φωτεινή κουζίνα και ένα σαλόνι που δημιουργεί έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο. Η ανακαίνιση του ακινήτου έχει γίνει με προσοχή στη λεπτομέρεια, προσθέτοντας μια πινελιά πολυτέλειας σε κάθε γωνιά. Η τοποθεσία είναι ιδανική, κοντά σε συγκοινωνίες, πάρκα, σχολεία και πλατείες, ενώ η θέα προς το πάρκο και το αστικό τοπίο προσθέτουν έναν αέρα φρεσκάδας και ηρεμίας.

Το ακίνητο δεν περιλαμβάνει θέρμανση πλην κλιματισμού, έχει όμως προεγκατάσταση για τζάκι. Επίσης, διαθέτει θερμοσίφωνα και έχουν προστεθεί καινούρια αλουμινένια κουφώματα με διπλά τζάμια. Το διαμέρισμα είναι βαμμένο, διαμπερές, γωνιακό και φωτεινό, ενώ η πόρτα ασφαλείας, η θυροτηλεόραση και οι τέντες προσφέρουν επιπλέον αίσθηση ασφάλειας και άνεσης.

Κατάλληλο για βραχυχρόνια μίσθωση, επένδυση ή συγκατοίκηση, αυτό το διαμέρισμα αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία να απολαύσετε μια υψηλής ποιότητας ζωή σε μια ήρεμη και φιλική γειτονιά. Μπορείτε να περιηγηθείτε ηλεκτρονικά στο ακίνητο πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://my.matterport.com/show/?m=uNXMBFZjTcd

Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες! RE/MAX Real Advisor, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2155550611
Informations
autres caractéristiques
Porte blindée
Exposition externe
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Caractéristiques
Référence et date de l'annonce
834456 - 01/05/2024
transaction
Vente
typologie
Appartement
superficie
68 m²
chambres/pièces
3 (2 chambres, 1 autre), 1 bain/douche
étage
3° étage
autres caractéristiques
Porte blindée
Exposition externe
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 85 000
Efficacité énergétique
année de construction
1970
état
Excellent / Rénové
chauffage
Autonome, alimentation électrique
certification énergétique
En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur