Appartement 3 chambres neuf, premier étage, Orio Vrilission, Melissia

Melissia
  • € 690 000
  • 4
  • 130
  • 3
  • 1
  • Oui
Description
Γωνιακό και φωτεινό διαμέρισμα 1ου ορόφου απαράμιλλης αισθητικής, στα σύνορα Μελισσίων/Βριλησσίων σε τριώροφο κτίριο. Αποτελεί μέρος ενός σύγχρονου συγκροτήματος τεσσάρων αυτόνομων τριώροφων κτιρίων με πιλοτή, σχεδιασμένο από γνωστή κατασκευαστική εταιρεία. Στο συγκρότημα υπάρχει επίσης μεγάλη κοινόχρηστη πισίνα για τους ζεστούς μήνες του χρόνου.
Διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, ανοιχτή κουζίνα με επώνυμες εντοιχισμένες συσκευές, ευρύχωρο και φωτεινό σαλόνι με θέα στον κήπο, τζάκι και 2 μπάνια μοναδικής αισθητικής εξοπλισμένα με πολυτελή είδη υγιεινής. Το κύριο μπαλκόνι προσφέρει πανοραμική θέα στην περιοχή του κήπου/πισίνας ακόμη και μέσα από το σπίτι και όλα τα παράθυρα διαθέτουν ενεργειακά αποδοτικά κουφώματα αλουμινίου με θερμοδιακοπή και ηλεκτρικά παράθυρα με σίτες.
Στα θετικά, υπάρχει αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση με αντλίες θερμότητας για ζεστό και κρύο που μπορεί να ρυθμιστεί εξ αποστάσεως, θερμοπροστασία, πόρτα ασφαλείας, θυροτηλεόραση και σύστημα συναγερμού που μπορεί να ρυθμιστεί μέσω wi-fi, μία θέση στάθμευσης στην πιλοτή καθώς και μία υπόγεια αποθήκη.
Το διαμέρισμα διαθέτει δρύινα δάπεδα και έξυπνες τέντες με ανεμιστήρα που συνδέεται με ένα έξυπνο τηλέφωνο για απομακρυσμένη διαχείριση, κατατάσσοντας το σπίτι στην κατηγορία έξυπνο σπίτι. Επιπλέον, έχει κατοικηθεί ελάχιστα, οπότε όλος ο εξοπλισμός του είναι σε άριστη κατάσταση και η τιμή πώλησης περιλαμβάνει όλα τα έπιπλα.
Ένα μοναδικό σπίτι που συνδυάζει το κομψό με το μοντέρνο με τις βεράντες, τις πέργκολες και τις προεξοχές που χρησιμοποιούνται για την ογκομετρική διαμόρφωση και τη λειτουργική τους χρήση. Ένα σπίτι που ανταποκρίνεται στις ανάγκες τόσο μιας οικογένειας όσο και ενός πολυάσχολου επιχειρηματία, χτισμένο σε ένα από τα πιο όμορφα και πράσινα προάστια της πόλης.

Τα καταπράσινα Μελίσσια αναπτύσσονται στην ΒΑ Αττική και εκτείνονται στους ΝΔ πρόποδες της Πεντέλης, σε απόσταση 15χλμ. από την Αθήνα.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η δόμηση χαρακτηρίζεται από καλές κατασκευές, σύγχρονες πολυκατοικίες και μονοκατοικίες. Η πόλη διατηρεί ακόκα έναν εξοχικό χαρακτήρα, με κυκλικό ρυμοτομικό σχεδιασμό, ενώ οι κεντρικές οδικές αρτηρίες χωρίζουν τη περιοχή στο εμπορικό κέντρο και την οικιστική περιοχή Πανοράματος, προσφέροντας εκπληκτική θέα σε όλο το λεκανοπέδιο και τον Αργοσαρωνικό. Οι γειτονιές ξεχωρίζουν με τα ρέματα, τους ορεινούς όγκους και τις δασικές εκτάσεις, προσφέροντας το γνωστό εξαιρετικό κλίμα και την δυνατότητα περιήγησης σε καταπράσινα μονοπάτια.
Τα Μελίσσια διαθέτουν πολλές αθλητικές εγκαταστάσεις, πάρκα και μερικά από τα πιο σημαντικά νοσοκομεία της Αττικής. Η εστίαση παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον με υπέροχα καφέ, ουζερί, μοντέρνα εστιατόρια, παραδοσιακές ταβέρνες, ψησταριές και μπαρ, έχοντας ελκύσει το ενδιαφέρον των Αθηναίων που τα τελευταία χρόνια αναζητούν νέες περιοχές για διασκέδαση.
Προσβασιμότητα: Η τοπική αγορά είναι εύκολα προσβάσιμη και επαρκής, ενώ η περιοχή εξυπηρετείται και από τις μεγάλες γειτονικές αγορές της Κηφισιάς, Αμαρουσίου, Βριλησσίων και του Χαλανδρίου. Απέχει 10' από τους σταθμούς μετρό Δ. Πλακεντίας, Αμαρουσίου και Κηφισιάς και μόλις 25' από το αεροδρόμιο Αθηνών και το λιμάνι της Ραφήνας το οποίο συνδέεται με τα περισσότερα κυκλαδικά νησιά και την Κρήτη.
Επενδυτική Δυναμική: Είναι μία ιδιαίτερα ανερχόμενη περιοχή, με εξαιρετικό επενδυτικό ενδιαφέρον που ελκύει όλο και περισσότερους αγοραστές ακινήτων.
Informations
autres caractéristiques
Cheminée
Système d'alarme
Porte blindée
Exposition externe
Accessibilité handicap
Balcon
Piscine
Système TV avec parabole satellitaire
Meublé
Jardin commun
Caractéristiques
Référence et date de l'annonce
W-02VE8J - 01/05/2024
transaction
Vente
typologie
Appartement | Propriété de luxe
superficie
130 m²
chambres/pièces
4 (3 chambres, 1 autre), 3 bains/douches
étage
1° étage, avec ascenseur, avec accès handicapés
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Cheminée
Système d'alarme
Porte blindée
Exposition externe
Balcon
Piscine
Système TV avec parabole satellitaire
Meublé
Jardin commun
Coûts
prix
€ 690 000
Efficacité énergétique
année de construction
2021
état
Nouveau / En construction
chauffage
Autonome, au sol
Classe énergétique
B+
Options additionnelles

Contacter l'annonceur