Villa indépendante Ανακτόριο, Paliampela, Anaktorio

AnaktorioΑνακτόριο
  • € 1 750 000
  • 5+
  • 268
  • 3+
  • Non
Description
Είμαστε περήφανοι να σας παρουσιάσουμε αυτό το εξαιρετικό παραθαλάσσιο καταφύγιο κοντά στη Λευκάδα, όπου η αποκλειστικότητα και η ηρεμία συγχωνεύονται.
Αυτή η βίλα είναι μία από τις ελάχιστες του είδους της που προσφέρει άμεση πρόσβαση στη θάλασσα και διαθέτει αυτή την εντυπωσιακή, ανέγγιχτη θέα.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο οι μαγευτικές θέες που κάνουν αυτό το ακίνητο να ξεχωρίζει· είναι το αίσθημα της απομόνωσης και της αποκλειστικότητας που πραγματικά το διαφοροποιεί από τα υπόλοιπα.
Βρίσκεται σε έναν προσεγμένα διατηρημένο μεσογειακό κήπο 11000 τ.μ., περιτριγυρισμένο από ελιές (παράγουν περίπου 170 λίτρα οργανικό ελαιόλαδο τον χρόνο), λεμονιές, πορτοκαλιές και ροδιές, και με θέα στον Αμβρακικό Κόλπο, το τοπίο δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο.

Στην καρδιά της έκτασης βρίσκεται η κατοικία, η οποία εκτείνεται σε 2 ορόφους.
Με τα 5 υπνοδωμάτιά της και τα 5 μοντέρνα μπάνια, το σπίτι έχει ανακαινιστεί πλήρως ανάμεσα στο 2019 και το 2021 (νέες σωληνώσεις, νέα ηλεκτρολογικά, νέα δάπεδα, νέος εξοπλισμός πισίνας, ανακαίνιση πισίνας, νέα μπάνια κ.α.). Η τεράστια ανοιχτή κουζίνα με επιφάνειες από μάρμαρο είναι ένα αριστούργημα από μόνη της.
Η ανυψωμένη θέα από τις βεράντες κάθε ορόφου

(150 τ.μ. η καθεμία), που εκτείνονται κατά μήκος ολόκληρου του σπιτιού, είναι τα τέλεια μέρη για να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα, να παρακολουθήσετε τα δελφίνια στον κόλπο και να ακούσετε τα πουλιά.

Πάνω από τη θερμαινόμενη πισίνα άπειρου ορίζοντα, θα βρείτε το μπαρ, την εξωτερική κουζίνα και την τραπεζαρία που καλύπτουν μια έκταση 120 τ.μ. Αυτή η περιοχή σίγουρα θα αποτελέσει το κορυφαίο σημείο των καλοκαιρινών σας βραδιών, απολαμβάνοντας τα μοναδικά ηλιοβασιλέματα.

Κατεβαίνοντας τον λιθόστρωτο μονοπάτι μέσα από τον κήπο προσεγγίζετε απευθείας την απομονωμένη παραλία και το προβλήτα.

Αυτό το σπίτι είναι σίγουρα μια εξαιρετική επιλογή για να συγκεντρώσετε την οικογένεια και τους φίλους και να κάνετе πολυτελή πάρτι, αλλά και ως μια πολυτελής ενοικιαστική επιχείρηση.

Βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά από το Αεροδρόμιο Ακτίου και μια βολική 3ωρη οδήγηση από την Αθήνα, αυτή η κατοικία διαθέτει μια προνομιακή θέση που προσφέρει τόσο προσβασιμότητα όσο και απομόνωση – μια πραγματική σπανιότητα στα παραθαλάσσια ακίνητα.

Ο Αμβρακικός Κόλπος διαθέτει ένα πολύ πλούσιο οικοσύστημα, από παρατήρηση πτηνών (Δαλματικοί πελεκάνοι, ερωδιοί και φλαμίνγκο), έως παρατήρηση δελφινιών (περίπου 150 μπουτλήνοι δελφίνοι ζουν όλο το χρόνο στον κόλπο) χωρίς να ξεχνάμε τις θαλάσσιες χελώνες Caretta caretta.
Informations
autres caractéristiques
Cheminée
Balcon
Piscine
Jardin privé
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Caractéristiques
Référence et date de l'annonce
944049 - 07/05/2024
transaction
Vente
typologie
Villa indépendante | Propriété de luxe
superficie
268 m²
chambres/pièces
5+ (5 chambres, 1 autre), 3+ bains/douches
étage
Rez-de-chaussée
nombre total étages
2 étages
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Cheminée
Balcon
Piscine
Jardin privé
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 1 750 000
Efficacité énergétique
année de construction
2001
chauffage
Autonome, alimenté au gaz
Classe énergétique
Γ
Options additionnelles

Contacter l'annonceur