Appartement 1 chambre Πλατεία Κολιάτσου, Plateia Koliatsou, Patisia

PatisiaΠλατεία Κολιάτσου
  • € 65 000
  • 2
  • 56
  • 1
  • 1
  • Oui
Description
Κωδικός ακινήτου: 20-282 - Πατήσια Πλατεία Κολιάτσου ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα επιπλωμένο διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 56 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1962 με ενεργειακή κλάση Ζ και διαθέτει κουφώματα ξύλινα, πατώματα από πλακάκι, ντουλάπες, ανελκυστήρα, A/C, ηλεκτρικές συσκευές - Τιμή: 65.000 €
Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ένα κεντρικό σημείο της Αθήνας, σε μία ήσυχη γειτονιά, κοντά σε σχολεία, αγορά και ΜΜΜ. Σε πολύ κοντινή απόσταση βρίσκονται επίσης οι σταθμοί Κάτω Πατήσια και Άγιος Νικόλαος του ΗΣΑΠ, καθώς και στάσεις λεωφορείων και τρόλεϊ.

Τα Πατήσια είναι μια μεγάλη σε έκταση περιοχή / συνοικία που ανήκει στον Δήμο Αθηναίων, πιο συγκεκριμένα στην 5η Δημοτική Κοινότητα, και βρίσκεται 3 έως 5 χιλιόμετρα βόρεια του ιστορικού κέντρου της πόλης. Αποτελεί μία περιοχή με πληθυσμό περίπου 100.000 κατοίκων, η οποία διαχωρίζεται στα Άνω Πατήσια και στα Κάτω Πατήσια. Συνορεύει με τη Ριζούπολη, Λαμπρινή, Γαλάτσι, Κυψέλη και Πλατεία Αμερικής. Είναι μια περιοχή με μεγάλη προσβασιμότητα, καθώς εξυπηρετείται από τη γραμμή 1 του ΗΣΑΠ, αλλά και από λεωφορεία και τρόλεϊ. Τη διασχίζουν επίσης, δύο από τους πιο κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας, η Πατησίων και η Αχαρνών. Διαθέτει μεγάλη αγορά, σχολεία, ιατρεία, supermarket, τράπεζες και καταστήματα όλων των ειδών, όπου μπορεί κανείς να βρει οτιδήποτε χρειαστεί. Τέλος, σε πολλά σημεία μπορεί κανείς να συναντήσει όμορφα πάρκα και πλατείες που προσδίδουν μία ανάσα πρασίνου στην πυκνοκατοικημένη αυτή περιοχή.

Περισσότερα για τις περιοχές που εξυπηρετεί το γραφείο μας δείτε στο www.yourhomesold.gr
Informations
autres caractéristiques
Exposition externe
Meublé
Caractéristiques
Référence et date de l'annonce
20-282 - 08/05/2024
transaction
Vente
typologie
Appartement
superficie
56 m²
chambres/pièces
2 (1 chambre, 1 autre), 1 bain/douche
étage
1° étage, avec ascenseur
autres caractéristiques
Exposition externe
Meublé
Coûts
prix
€ 65 000
Efficacité énergétique
année de construction
1962
Classe énergétique
Ζ
Options additionnelles

Contacter l'annonceur