Villa indépendante, neuve, 304 m², Naousa, Paros

Paros
  • € 1 650 000
  • 5+
  • 304
  • 3
  • Non
Annonce mise à jour le 10/05/2024
Description
Πωλείται μονοκατοικία-βίλα υπό ανέγερση στον Αμπελά Πάρου,  σε μια άκρως ιδιωτική και όμορφη τοποθεσία του Κυκλαδίτικου νησιού, σε κοντινή απόσταση από τη θάλασσα. Προσφέρει ανεμπόδιστη θέα προς το Αιγαίο πέλαγος και τη Νάξο. Η περιοχή χαρακτηρίζεται από την ηρεμία που αποπνέει, ενώ παράλληλα η κοντινή απόσταση που απέχει από την Νάουσα, μόλις 3 χιλιόμετρα, από το κοσμοπολίτικο παλιό λιμάνι, δίνει τη δυνατότητα για εύκολη πρόσβαση σε χώρους εστίασης, μπαρ και εμπορικά μαγαζιά.

Το ακίνητο εκτείνεται σε 304 τ.μ. εντός οικοπέδου 5.500 τ.μ.  Αποτελείται από 6 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, χώρο τραπεζαρίας, 2 μπάνια και 1 wc. Ειδικότερα, η κατοικία εκτείνεται σε τρία επίπεδα με μια μικρή διαφοροποίηση 2-4 σκαλιών μεταξύ αυτών, ώστε να προσαρμόζεται στην επικλινή μορφολογία του εδάφους. Κεντρικά στο κτίριο βρίσκεται η κύρια είσοδος με ένα open- plan ευρύχωρο καθιστικό με τραπεζαρία και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, οι βοηθητικοί χώροι του σπιτιού, το WC και η αποθήκη. Επίσης, από την πλευρά της κουζίνας έχουμε πρόσβαση σε μια μικρή πισίνα.

Στο χαμηλότερο επίπεδο του ακινήτου υπάρχει 1 μπάνιο και τέσσερα από τα υπνοδωμάτια. Τα δύο από αυτά προσανατολίζονται προς την απεριόριστη θέα στη θάλασσα και τα άλλα δύο κοιτούν στο εσωτερικό αίθριο της πίσω αυλής, προσφέροντας περισσότερη ηρεμία στον κάτοικο.

Το ψηλότερο επίπεδο της κατοικίας, το οποίο περιλαμβάνει τα υπόλοιπα δύο υπνοδωμάτια παρέχει μια πιο ιδιωτική διαμονή. Το master υπνοδωμάτιο περιλαμβάνει έναν χώρο με walk-in closet όπου ένα παράθυρο καδράρει τη θέα στο Αιγαίο, ενώ διαθέτει ακόμα ιδιωτική πισίνα διαστάσεων.



Μια ιδανική πρόταση είτε για εξοχική κατοικία, είτε για εκμετάλλευση.

Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη του καλοκαιριού του 2024.

 
Caractéristiques
Référence
41112
transaction
Vente
typologie
Villa indépendante | Propriété de luxe
superficie
304 m²
chambres/pièces
5+ (6 chambres, 1 autre), 3 bains/douches
étage
Rez-de-chaussée
autres caractéristiques
Système d'alarme
Porte blindée
Balcon
Piscine
Jardin privé
Cadres extérieurs double vitrage / PVC
Coûts
prix
€ 1 650 000
Efficacité énergétique
état
Nouveau / En construction
certification énergétique
En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur