Duplex Ελληνικό, Sourmena, Elliniko

EllinikoΕλληνικό
  • € 620 000
  • 4
  • 183
  • 2
  • Oui
Annonce mise à jour le 10/05/2024
Description
Προσφέρεται από το γραφείο μας μία μεζονέτα που βρίσκεται στον 1ο - 2ο όροφο διπλοκατοικίας στο Ελληνικό, σε απόσταση 1000 μέτρων από το Ellinikon Experience Park.
Το ακίνητο περιλαμβάνει σαλόνι με τζάκι, ανεξάρτητη κουζίνα, τρία (3) υπνοδωμάτια, ένα (1) μπάνιο, ένα (1) wc, πέντε (5) ευρύχωρες βεράντες συνολικού εμβαδού 50 τ.μ., τρεις (3) εσωτερικούς αποθηκευτικούς χώρους - θέση πλυντηρίου και μία (1) θέση στάθμευσης.
Επιπλέον, η μεζονέτα περιλαμβάνει ανεξάρτητο διαμέρισμα ημιυπογείου με μπάνιο και κουζίνα (45 τ.μ.), με δύο ξεχωριστές εισόδους και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως playroom, είτε ως γραφεία είτε ως υπνοδωμάτια
Η μεζονέτα βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία και αποτελεί ιδανική ευκαιρία για όσους αναζητούν τον τέλειο συνδυασμό ησυχίας και κεντρικής τοποθεσίας. Βρίσκεται κοντά σε σχολεία όλων των βαθμίδων, πάρκα, καταστήματα και μέσα μαζικής μεταφοράς (μετρό στα 800μ), με άμεση πρόσβαση στην λεωφόρο Βουλιαγμένης που οδηγεί στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.
Ο σχεδιασμός, η ποιότητα κατασκευής και τα ευρύχωρα, φωτεινά δωμάτια του ακινήτου, μαζί με όλες τις ανέσεις και τη θέα που παρέχει, θα σας ενθουσιάσουν.
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιεσδήποτε επιπλέον πληροφορίες ή αν θέλετε να κανονίσετε μια ξενάγηση για να εξερευνήσετε από κοντά αυτήν την εξαιρετική ευκαιρία.
ΔΕΚΤΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΝΟΜΙΜΑ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας, σύμφωνα με τον Ν.4072/12 ΦΕΚ 86Α. KW Cosmos, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2121073000, email: kwcosmos@kwgreece.gr, https://www.kwcosmos.gr/property/941504
Caractéristiques
Référence
941504
transaction
Vente
typologie
Duplex
superficie
183 m²
chambres/pièces
4 (3 chambres, 1 autre), 2 bains/douches
étage
1° étage, avec ascenseur
nombre total étages
2 étages
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Cheminée
Mansarde
Porte blindée
Exposition externe
Balcon
Jardin privé
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 620 000
Efficacité énergétique
année de construction
2001
chauffage
Autonome, alimenté au gazole
Classe énergétique
B
Tour virtuel
Options additionnelles

Contacter l'annonceur