Duplex Πίνδου 85, 183 45, Μοσχάτο, Centre, Moschato

MoschatoΠίνδου 85, 183 45, Μοσχάτο
  • € 565 000
  • 4
  • 142
  • 3
  • Oui
Annonce mise à jour le 10/05/2024
Description
Κωδικός ακινήτου: 663969 - Μοσχάτο Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 142 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια και WC. H κατασκευή ξεκίνησε το 2024 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, απεριόριστη θέα, κουφώματα ενεργειακά, πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη , εγκαταστάσεις φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου, τριπλή ενέργεια, προεγκατάσταση συναγερμού, διπλά τζάμια, boiler, φωτοβολταικά, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα - Τιμή: 565.000 €
Πρόκειται για μια σύγχρονη μεζονέτα 142 τμ , που είναι υπό κατασκευή. Ανήκει σε ένα σύγχρονο κτήριο τεσσάρων κατοικιών , minimal αισθητικής ,δυναμικής αρχιτεκτονικής και υψηλής ενεργειακής απόδοσης Α+.

Διαθέτει επιπλέον ανεξάρτητη ψύξη θέρμανση σε όλο το σπίτι με αντλία θερμότητας και επιπλέον ενεργειακά συστήματα αλουμινίου με υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης ( Θερμοδιακοπτόμενά, ενεργειακά συστήματα αλουμινίου πλήρωσης με άζωτο.).Έχει ακόμη θερμοπρόσοψη κτιρίου 10cm, φωτοβολταϊκά στη στέγη,  μεγάλες βεράντες με θέα στην Ακρόπολη , ηλιακό θερμοσίφωνα τριπλής ενέργειας , θωρακισμένη και πυράντοχη πόρτα ασφαλείας, προεγκατάσταση συναγερμού. Οι εξωτερικές τοιχοποιίες είναι από θερμομονωτικά λιθοσώματα (Master Block, Πορομπετόν) και όχι απλο τούβλο λ≤0,30W/(mK). Επιτυγχάνονται έτσι, ανώτερες θερμικές ιδιότητες που οδηγούν σε μεγάλο ποσοστό εξοικονόμησης ενέργειας.

Η μεζονέτα αυτή που βρίσκεται στον 4ο με 5ο όροφο , θα έχει 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, 1 WC, 1 σαλονοκουζίνα, μεγάλη βεράντα   και θα διαθέτει δύο στεγασμένες θέσεις στάθμευσης και αποθήκη  10 τ.μ. .Βρίσκεται δε τοποθετημένη σε  διαμπερές οικόπεδο  .

Η μεζονέτα, διακρίνεται από εργονομία και λειτουργικότητα σε όλους τους
χώρους. Είναι  διαμπερή μεζονέτα που εκμεταλλεύεται στο έπακρον τους προσανατολισμούς και μεγάλα ανοίγματα, στρατηγικά τοποθετημένα με γνώμονα την αισθητική και λειτουργικότητα των επιμέρους χώρων αλλά και του συνόλου. Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι υπάρχει δυνατότητα διαρρύθμισης των εσωτερικών χώρων  της . Η μεζονέτα βρίσκεται κοντά, (550 μέτρα) ,στον σταθμό του ΗΣΑΠ του Μοσχάτου.
Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. Πριν την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 -ΦΕΚ86/Α/11-4-2012. Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο www.keyrealestate.gr
Caractéristiques
Référence
663969
transaction
Vente
typologie
Duplex
superficie
142 m²
chambres/pièces
4 (3 chambres, 1 autre), 3 bains/douches
étage
4° étage, avec ascenseur, avec accès handicapés
nombre total étages
2 étages
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Porte blindée
Exposition externe
Coûts
prix
€ 565 000
Efficacité énergétique
état
Nouveau / En construction
chauffage
Autonome, alimentation électrique
Classe énergétique
A+
Options additionnelles

Contacter l'annonceur