Appartement 2 chambres premier étage, Centre, Grévène

Grévène
  • € 72 000
  • 3
  • 98
  • 1
  • 1
  • Non
Annonce mise à jour le 14/05/2024
Description
Διατίθεται προς πώληση μέσω ηλεκτρονικού πλειστηριασμού διαμέρισμα 1ου ορόφου, καθαρού εμβαδού 92,58τ.μ. και μικτού 97,97τ.μ. στη θέση Δόξα-Προσήλιο στα Γρεβενά. Η οικοδομή είναι κατασκευασμένη το 2006 σε αγροτεμάχιο επιφανείας 4003,05τ.μ..

Το διαμέρισμα καταλαμβάνει ολόκληρο τον πρώτο όροφο και αποτελείται από δύο δωμάτια, σαλόνι, κουζίνα και μπάνιο.

Βρίσκεται σε απόσταση 2 χιλιομέτρων νοτιοδυτικά του κέντρου της πόλης. Στην περιοχή υπάρχουν κυρίως αγροτικές εκτάσεις, κάποιες βιοτεχνικές μονάδες, επαγγελματικές αποθήκες και λίγες ιδιόκτητες μονοκατοικίες.

Η πρόσβαση γίνεται μέσω της επαρχιακής οδού Γρεβενών - Σαμαρίνας.

Η τιμή πώλησης στην καταχώριση αναφέρεται στην τιμή πρώτης προσφοράς του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού για το ανωτέρω περιγραφόμενο διαμέρισμα κι ανέρχεται στο ποσό των 72.000€. Ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός θα λάβει χώρα την Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024 (τελική ημερομηνία εγγραφής και κατάθεσης προκαταβολής στην αρμόδια συμβολαιογράφο το αργότερο μέχρι: Δευτέρα 22 Ιουλίου).

Την ίδια μέρα σε ξεχωριστό πλειστηριασμό διατίθεται στην ίδια οικοδομή το διαμέρισμα του ισογείου ορόφου με τιμή πρώτης προσφοράς το ποσό των 72.000€

Η ΚΕΡΑΜΕΥΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΕ προωθεί τη διαδικασία του ανωτέρω ηλεκτρονικού πλειστηριασμού με εντολή της επισπεύδουσας κατ’ αποκλειστικότητα.

Η ΚΕΡΑΜΕΥΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΕ δηλώνει ότι δεν γνωρίζει κανένα νομικό ή πραγματικό ελάττωμα του/των πλειστηριαζόμενου ακινήτου και επομένως δεν φέρει καμία σχετική ευθύνη, κάθε δε ενδιαφερόμενος συμμετέχει στον πλειστηριασμό αποκλειστικά με δική του ευθύνη αφού προηγουμένως κάνει τον απαιτούμενο έλεγχο.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι για τα ακίνητα που πωλούνται μέσω της διαδικασίας του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού δεν υπάρχει δυνατότητα επίσκεψης στο εσωτερικό τους και δεν υπάρχουν διαθέσιμες εσωτερικές φωτογραφίες.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας: ΚΕΡΑΜΕΥΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΕ, 2310 241 548 (09:00 – 17:00).
Caractéristiques
Référence
416562
transaction
Vente
typologie
Appartement
superficie
98 m²
chambres/pièces
3 (2 chambres, 1 autre), 1 bain/douche
étage
1° étage
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Exposition externe
Balcon
Coûts
prix
€ 72 000
Efficacité énergétique
année de construction
2006
certification énergétique
En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur