Duplex Καλάβρυτα, Skepasto, Kalavrita

KalavritaΚαλάβρυτα
  • € 160 000
  • 3
  • 95
  • 2
  • Non
Annonce mise à jour le 14/05/2024
Description
Μεζονέτα Προς Πώληση, όροφος: Ισόγειο, 1ος (2 Επίπεδα) και σοφίτα, στην περιοχή: Καλάβρυτα - Σκεπαστό. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 95 τ.μ.. Το ισόγειο αποτελείται από σαλόνι-τραπεζαρία, κουζίνα και 1 wc και βεράντα. Ο 1ος όροφος αποτελείται από 2 Υ/Δ, 1 μπάνιο. Η σοφίτα μπορεί να διαμορφωθεί ως έξτρα δωμάτιο ή χώρο γραφείου.
Επιπλέον διαθέτει τζάκι, θέση στάθμευσης, αποθήκη και κήπο όμορφα διαμορφωμένο με δέντρα. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Αυτόνομη με Πετρέλαιο, έχει κουφώματα Αλουμινίου με Διπλά τζάμια και τα δάπεδα είναι Πλακάκια. Το ακίνητο είναι Προσόψεως, Φωτεινό, Πέτρινο.
Η κατοικία είναι κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από πέτρα, κεραμοσκεπή υψηλής αντοχής στις ιδιαίτερες κλιματολογικές συνθήκες του βουνού με διπλή μόνωση, υπέροχη βεράντα με θέα, παραδοσιακή πέτρινη μάντρα, νυκτερινό ρεύμα, σύστημα συναγερμού και κάμερες για έλεγχο και ασφάλεια της κατοικίας εξ αποστάσεως.
Τιμή: €160.000.

Το γραφείο μας παρέχει δανειοληπτικές και συμβολαιογραφικές υπηρεσίες, συμβουλευτική και προσφορές σε ασφαλιστικά πακέτα και στην παροχή ηλεκτρικής ενέργειας. Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε την σελίδα μας https://www.intrustrealestate.gr/ και για τις υπόλοιπες υπηρεσίες μας https://intrustsolutions.gr/

Σύμφωνα με τον Ν4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α Άρθρο 197 παρακαλείσθε να έχετε την αστυνομική σας ταυτότητα και τον ΑΦΜ σας για την υπόδειξη του ακινήτου.
Caractéristiques
Référence
947709
transaction
Vente
typologie
Duplex
superficie
95 m²
chambres/pièces
3 (2 chambres, 1 autre), 2 bains/douches
étage
Rez-de-chaussée
nombre total étages
2 étages
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Cheminée
Mansarde
Système d'alarme
Porte blindée
Exposition externe
Balcon
Jardin privé
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 160 000
Efficacité énergétique
année de construction
2010
chauffage
Autonome, alimenté au gazole
Classe énergétique
B+
Options additionnelles

Contacter l'annonceur