Villa indépendante Ρέθυμνο, Centre, Réthymnon

RéthymnonΡέθυμνο
  • € 1 200 000
  • 5+
  • 431
  • 3+
  • Non
Description
Πολυτελής Βίλα στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Βρισκόμενη σε ένα φυσικό περιβάλλον, μόλις 4 χλμ. από το κέντρο της πανέμορφης πόλης του Ρεθύμνου, αυτή η υπέροχη βίλα προσφέρει ένα πολυτελές καταφύγιο στο κέντρο της Κρήτης.
Αυτή η βίλα εκτείνεται σε 431τμ² σε τρία επίπεδα, μαζί με ένα πλήρως λειτουργικό υπόγειο, και διαθέτει επτά υπνοδωμάτια και τέσσερα πλήρως εξοπλισμένα μπάνια.

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα της βίλας είναι ο μεγάλος καταπράσινος κήπος, στον οποίο θα βρείτε μια υπέροχη πισίνα 55μ² με σπα, που προσφέρει πανοραμική θέα στη γύρω περιοχή και παρακινεί τους επισκέπτες να χαλαρώσουν στις ξαπλώστρες ή στο υπαίθριο σαλόνι.
Μια ειδική παιδική χαρά εξασφαλίζει ατελείωτη ψυχαγωγία για τους μικρούς επισκέπτες, ενώ η υπαίθρια τραπεζαρία με μπάρμπεκιου μπορεί να φιλοξενήσει συγκεντρώσεις για περισσότερα από 10 άτομα, δημιουργώντας αξέχαστες στιγμές για την οικογένεια και τους φίλους.

Στο εσωτερικό, το ισόγειο καλωσορίζει τους επισκέπτες με άφθονο φυσικό φως που περνά μέσα από μεγάλα παράθυρα, φωτίζοντας τους ευρύχωρους χώρους καθιστικού και τραπεζαρίας.
Βυθιστείτε στους βελούδινους καναπέδες στο σαλόνι, απολαμβάνοντας τη θέα στην πισίνα και τον κήπο, ενώ το ενεργειακά αποδοτικό τζάκι δημιουργεί μια ήρεμη ατμόσφαιρα.
Η τραπεζαρία, δίπλα στην πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, προσφέρει ένα τέλειο σκηνικό για να απολαύσετε γεύματα που παρασκευάζονται με σύγχρονες συσκευές, όπως ψυγείο, φούρνο, καφετιέρα και πολλά άλλα.
Ένα άνετο υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, ντουλάπα και ιδιωτικό μπαλκόνι, μαζί με μπάνιο και γραφείο, ολοκληρώνουν το ισόγειο.

Στον επάνω όροφο, υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια, το καθένα με διπλό κρεβάτι, ντουλάπα, κλιματισμό και ιδιωτικό μπαλκόνι. Δύο μπάνια, το ένα με πολυτελή μπανιέρα-υδρομασάζ και το άλλο ντους, καλύπτουν την άνεση των επισκεπτών.

Στο τελευταίο επίπεδο θα βρούμε μια πανέμορφη σοφίτα η οποία περιλαμβάνει ένα ακόμα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, καθώς και αρκετές ντουλάπες για ρούχα.

Το υπόγειο στεγάζει δύο επιπλέον υπνοδωμάτια με μονά κρεβάτια, μπάνιο με ντους, γυμναστήριο και εγκαταστάσεις πλυντηρίων, εξασφαλίζοντας άνεση και χαλάρωση για όλους τους επισκέπτες ή το προσωπικό. Η βίλα είναι εξοπλισμένη με κλιματισμό σε όλους τους χώρους και ασφαλίζεται από σύστημα συναγερμού.

Περιτριγυρισμένη από γραφικά τοπία, η περιοχή προσφέρει ευκαιρίες για πεζοπορία και χαλαρούς περιπάτους για να εκτιμήσετε την ομορφιά της κρητικής φύσης και τη μαγευτική θέα στο Κρητικό Πέλαγος και τη γοητευτική πόλη του Ρεθύμνου. Η άνετη και γρήγορη πρόσβαση στην Εθνική οδό, διευκολύνει την εξερεύνηση άλλων μεγάλων πόλεων όπως τα Χανιά και το Ηράκλειο, καθώς και τις φημισμένες νότιες παραλίες του νομού, χωρίς την ταλαιπωρία της κίνησης της πόλης.

Το συγκεκριμένο ακίνητο ενδείκνυται τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για βραχυχρόνια μίσθωση με σταθερό ετήσιο εισόδημα.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού για να δείτε αυτό το εξαιρετικό ακίνητο, επικοινωνήστε με την Keller Williams Cretan Properties στο τηλέφωνο +302821220220 κιν. +306974466362 ή στείλτε email στο gtsogkas@kwgreece.gr. Επισκεφθείτε επίσης τον ιστότοπό μας στο https://kwcp.gr.
Caractéristiques
Référence et date de l'annonce
939463 - 13/05/2024
transaction
Vente
typologie
Villa indépendante | Propriété de luxe
superficie
431 m²
chambres/pièces
5+ (7 chambres, 1 autre), 3+ bains/douches
étage
Rez-de-chaussée
nombre total étages
3 étages
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Cheminée
Mansarde
Système d'alarme
Porte blindée
Balcon
Piscine
Meublé
Jardin privé
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 1 200 000
Efficacité énergétique
année de construction
2009
chauffage
Centralisé, au sol, alimenté au gazole
certification énergétique
En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur