Appartement 1 chambre premier étage, Centre, Nea Kios

Nea Kios
  • € 50 000
  • 2
  • 71
  • 1
  • 1
  • Non
Annonce mise à jour le 17/05/2024
Description
Στον παραθαλάσσιο οικισμό της Νέας Κίου, μόλις 6,5 χιλ. από το γραφικό Ναύπλιο και 6,5 χιλ. από το ιστορικό Άργος, πωλείται σύγχρονο ημιτελές διαμέρισμα, πρώτου ορόφου.

Πρόκειται για ένα άνετο και διαμπερές διαμέρισμα νοτιοανατολικού προσανατολισμού, με βολική διαρρύθμιση και μεσημβρινό προσανατολισμό στο καθιστικό και την κουζίνα, γεγονός που τα καθιστά ιδιαίτερα φωτεινό και ηλιόλουστο.

Το οροφοδιαμέρισμα αυτό καθαρού εμβαδού 71,40 τ.μ. αποτελείται από σαλόνι με ενιαία κουζίνα, ένα άνετο υπνοδωμάτιο με δική του βεράντα 3,5 τ.μ., λουτρό και αποθήκη μέσα στο διαμέρισμα. Διαθέτει μεγάλη βεράντα στο σαλόνι 14 τ.μ

Το κτίριο ξεκίνησε να κατασκευάζεται το 2001. Είναι φτιαγμένο με το σύγχρονο αντισεισμικό κανονισμό και η κατάστασή του είναι πολύ καλή. Η θέση του είναι εξαιρετικά προνομιακή μέσα στον οικισμό διότι βρίσκεται δίπλα σε σχολεία, γήπεδο, πλατεία, καταστήματα εστίασης, σούπερ μάρκετ, φούρνο κ.λπ. Η γειτονιά του είναι ήσυχη και κατάλληλη για μόνιμη ή παραθεριστική κατοίκηση.

Πραγματικά μία αξιόλογη πρόταση μέσα στη Νέα Κίο. Το στάδιο εργασιών στο οποίο βρίσκεται δίνει την επιλογή αποπεράτωσης με το προσωπικό γούστο και στυλ των νέων ιδιοκτητών, έχοντας ξεφύγει από τις βαριές εργασίες των εκσκαφών & των μπετών. Και η τιμή του είναι κυριολεκτικά τιμή κατασκευαστικού κόστους!

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε! Υπεύθυνος ακινήτου: Βασίλης Κούτουλας.

RE/MAX Experts, Παραλιακή οδός Ναυπλίου - Νέας Κίου 12, Ναύπλιο,Τηλ. : 2752028813, www.remax-experts.gr

*Προσοχή, για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-04-2012 ΦΕΚ 86 Α.
Caractéristiques
Référence
1716122
transaction
Vente
typologie
Appartement
superficie
71 m²
chambres/pièces
2 (1 chambre, 1 autre), 1 bain/douche
étage
1° étage
autres caractéristiques
Exposition externe
Coûts
prix
€ 50 000
Efficacité énergétique
année de construction
2001
certification énergétique
Exempt
Options additionnelles

Contacter l'annonceur