Appartement 1 chambre sixième étage, Centre, Serres

Serres
  • € 57 000
  • 2
  • 42
  • 2
  • 6
  • Oui
Annonce mise à jour le 28/05/2024
Description
Κωδικός ακινήτου: 10-8102 - Σέρρες Κέντρο πλατεία εμπορίου ΠΩΛΕΙΤΑΙ γκαρσονιέρα στον 6 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 42 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα, μπάνιο και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2005 και διαθέτει θέρμανση ατομική - τηλεθέρμανση, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, A/C, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά - Τιμή: 57.000 €
Κωδικός ακινήτου: 10-8102 - Βρίσκεται  κοντά στην κεντρική πλατεία του εμπορικού κέντρου της πόλης των Σερρών, αυτή η γκαρσονιέρα αποτελεί ιδανική ευκαιρία αγοράς. Βρίσκεται στον 6ο όροφο ενός κτιρίου και έχει συνολική επιφάνεια 42 τ.μ.

Το διαμέρισμα αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, έναν ενιαίο χώρο σαλονιού και κουζίνας, ένα μπάνιο και ένα WC. Κατασκευάστηκε το 2005 και διαθέτει ατομική θέρμανση με τηλεθέρμανση, προσφέροντας άνεση και εξοικονόμηση στα έξοδα θέρμανσης.

Απολαύστε απεριόριστη θέα από το μπαλκόνι του διαμερίσματος και απολαύστε το φως και την φρεσκάδα που προσφέρει η ανοιχτωσιά του. Τα κουφώματα αλουμινίου και τα διπλά τζάμια διασφαλίζουν την ησυχία και την ιδιωτικότητά σας. Το δάπεδο είναι πλακάκι και έχει τοποθετηθεί με προσοχή και μεράκι.

Η είσοδος του διαμερίσματος είναι θωρακισμένη, προσφέροντας ασφάλεια και ηρεμία στους κατοίκους του. Οι εντοιχισμένες ντουλάπες στο υπνοδωμάτιο προσφέρουν πρακτική αποθήκευση χώρου, ενώ ο ανελκυστήρας διευκολύνει την καθημερινότητά σας.

Διαθέτει επίσης κλιματισμό για να διατηρείτε τον χώρο στην ιδανική θερμοκρασία και πάρκινγκ για την ασφαλή φύλαξη του αυτοκινήτου σας. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα όμορφο και λειτουργικό διαμέρισμα σε μια από τις πιο κεντρικές περιοχές της πόλης των Σερρών. Η τιμή πώλησης είναι 57.000 €
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΙΤΖΙΔΗΣ
Caractéristiques
Référence
10-8102
transaction
Vente
typologie
Appartement
superficie
42 m²
chambres/pièces
2 (1 chambre, 1 autre), 2 bains/douches
étage
6° étage, avec ascenseur
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Porte blindée
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 57 000
Efficacité énergétique
année de construction
2005
chauffage
Autonome, alimenté par réseau de chauffage urbain
certification énergétique
En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur