Villa indépendante 300 m², Rousa Ekklisia, Siteia

Siteia
  • € 1 600 000
  • 4
  • 300
  • 3+
  • Oui
Annonce mise à jour le 31/05/2024
Description
Σητεία, Ρούσσα Εκκλησία, Βίλα Προς Πώληση, 300 τ.μ., Σε οικόπεδο 4000 τ.μ., Κατάσταση: Καταπληκτική, Όροφος: Ισόγειο, 3 Επίπεδο/α, 3 Υ/Δ (1 Master), 1 Κουζίνα/ες, 3 Μπάνιο/α, 1 WC, Θέρμανση: Ατομική, Θέα: Απεριόριστη, Έτος κατασκευής: 2008, Ενεργειακό Πιστοποιητικό: Υπό έκδοση, 5 θέση/εις στάθμευσης, Δάπεδα: Πατώματα + Πλακάκια, Kουφώματα: Αλουμινίου, Χαρακτηριστικά: Ασανσέρ, Πόρτα Ασφαλείας, Συναγερμός, Τζάκι, Τζακούζι, Δορυφορική Κεραία, Internet, Ηλ. Συσκευές, Χρηματοκιβώτιο, Εσωτερική Σκάλα, Τριπλά Τζάμια, Σίτες, Τέντες, Βεράντες, BBQ, Επιτρέπονται Κατοικίδια, Επενδυτικό, Επιπλωμένο, Διαμπερές, Προσόψεως, Φωτεινό, Ενδοδαπέδια, Κλιματισμός, Ηλιακός, Γκαζόν, Αυτ/το Πότισμα, Δέντρα, Πισίνα, Κήπος, Νεόδμητο.

Μαγευτική βίλα στην Ανατολική Κρήτη με απέραντη θέα στη θάλασσα και κομψή σύγχρονη αρχιτεκτονική. Η τοποθεσία της είναι αξιοζήλευτη, καθώς προσφέρει ηρεμία και απομόνωση, ενώ ταυτόχρονα βρίσκεται κοντά σε μια παραδοσιακή κρητική πόλη. Η βίλα είναι ιδανική για οικογένειες, με ευρύχωρους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Τα φωτεινά και ευάερα εσωτερικά της δωμάτια, με τα τζάμια από το δάπεδο μέχρι την οροφή, δημιουργούν μια αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας. Οι όμορφες βεράντες, οι κήποι και η πισίνα προσφέρουν ιδιωτικότητα και απολαυστικές στιγμές χαλάρωσης. Το χαλαρωτικό φαγητό στην ύπαιθρο είναι μια από τις αναγκαίες απολαύσεις που προσφέρει η απίστευτη θέα που έχει η Βίλλα. .

Η διάταξη του σπιτιού είναι πολύ λειτουργική και διαθέτει όλες τις ανέσεις που χρειάζεται κάποιος για μια άνετη διαμονή. Το ισόγειο αποτελείται από έναν ανοιχτό χώρο καθιστικού, τραπεζαρίας και κουζίνας, με δορυφορική/έξυπνη τηλεόραση και τζάκι. Υπάρχει επίσης χώρος γραφείου. Στον πρώτο όροφο βρίσκεται το κύριο υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο και ντουλάπα, καθώς και ένα δίκλινο υπνοδωμάτιο και ένα ακόμη μπάνιο. Στο κάτω ισόγειο υπάρχει μια ιδιωτική είσοδος, ένας χώρος καθιστικού με καναπέ-κρεβάτι, ένα μικρό υπνοδωμάτιο και ένα ακόμη μπάνιο. Το σπίτι διαθέτει επίσης γυμναστήριο και πρόσβαση στην πισίνα, τη βεράντα και τους κήπους

Η περιοχή προσφέρει επίσης πολλές δραστηριότητες και αξιοθέατα, όπως η πανέμορφη πόλη της Σητείας, ο μοναδικός φοινικόδασος στο Βάι και η μαγευτική παραλία στο δάσος. Το κλίμα είναι ευχάριστο και ιδανικό για χαλάρωση και ανανέωση.

Είναι ο τέλειος προορισμός για όσους αναζητούν έναν παράδεισο αναψυχής και χαλάρωσης στην όμορφη Κρήτη. Είναι ένας χώρος που συνδυάζει την πολυτέλεια και την φυσική ομορφιά με την παράδοση και την αυθεντικότητα του τόπου.

Berkshire Hathaway HomeServices Athens Properties, Τηλ. Επικοινωνίας: +302105736781, email: info@bhhsathens.gr
Caractéristiques
Référence
1715953
transaction
Vente
typologie
Villa indépendante
superficie
300 m²
chambres/pièces
4 (3 chambres, 1 autre), 3+ bains/douches
étage
Rez-de-chaussée, avec ascenseur
nombre total étages
3 étages
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Cheminée
Système d'alarme
Porte blindée
Exposition externe
Balcon
Piscine
Système TV avec parabole satellitaire
Meublé
Jardin privé
Coûts
prix
€ 1 600 000
Efficacité énergétique
année de construction
2008
chauffage
Autonome, au sol
certification énergétique
En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur