Appartement 2 chambres excellent état, premier étage, Evkalyptoi - Ano Faros, Paleo Psichiko

Paleo Psichiko
  • € 1 100/mois
  • 3
  • 100
  • 2
  • 1
  • Non
Annonce mise à jour le 30/05/2024
Description
ΟΡΟΦΟΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 100τ.μ. , 1ου ορόφου, το οποίο αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, προθάλαμο - χωλ, άνετο σαλόνι και χώρο τραπεζαρίας, ανεξάρτητη κουζίνα, WC επισκεπτών και μπάνιο.
Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, κλιματισμό, ηλιακό θερμοσίφωνα, εσωτερικά κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, εξωτερικά ξύλινα κουφώματα, πόρτα ασφαλείας, σίτες στα παράθυρα της κουζίνας και των δύο μπάνιων, τέντες, δρύινα δάπεδα σε όλους τους χώρους πλην των μπάνιων και της κουζίνας καθώς και δύο άνετα πατάρια για αποθηκευτικό χώρο. Πρόκειται για ένα πολύ φωτεινό και ψηλοτάβανο διαμέρισμα, τριπλοκατοικίας, γωνιακό, με πολύ καλή διαρρύθμιση των χώρων του, το οποίο διαθέτει δική του ξεχωριστή είσοδο από το διαμέρισμα του ισογείου. Είναι κατασκευή του 1972 και έχει γίνει μερική ανακαίνιση πρόσφατα. Υπάρχει πλάνο ανακαίνισης της κουζίνας, WC και αντικατάστασης της μπανιέρας, με καμπίνα ντουζιέρας, κατόπιν σύμφωνης γνώμης και συνεννοήσεως με τους μισθωτές.
Βρίσκεται κοντά στο Άλσος Μπακογιάννη, στη νέα αγορά του Ψυχικού, στο Δημοτικό Σχολείο, στο Βαρβάκειο, και έχει άμεση πρόσβαση σε κεντρικές αρτηρίες και ΜΜΜ.
Χωρίς ανελκυστήρα. Πολύ χαμηλά κοινόχρηστα (20€). Interattica Real Estate, Τηλ. Επικοινωνίας: 2108015631, email: pkiritsis@interattica.com
Caractéristiques
Référence
1716550
transaction
Location
typologie
Appartement
superficie
100 m²
chambres/pièces
3 (2 chambres, 1 autre), 2 bains/douches
étage
1° étage
autres caractéristiques
Porte blindée
Balcon
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 1 100/mois
caution
Non indiquée
Efficacité énergétique
année de construction
1972
état
Excellent / Rénové
chauffage
Autonome, alimenté au gazole
certification énergétique
En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur