• € 350 000
  • 480
Annonce mise à jour le 18/05/2024
Description
Πωλείται συγκρότημα διαμερισμάτων 480 τ.μ. σε οικόπεδο 600 τ.μ. στο Κουτσουνάρι Ιεράπετρας. Το ακίνητο χρίζει ανακαίνισης. Το συγκρότημα αποτελείται από δύο τμήματα.

Στο δυτικό συγκρότημα στο ισόγειο υπάρχουν τέσσερα ισόγεια διαμερίσματα 35 τ.μ το καθένα και όλα αποτελούνται από ένα υπνοδωμάτιο, ενιαίο χώρο κουζίνας-σαλόνι, μπάνιο με μπανιέρα και μεγάλο ισόγειο μπαλκόνι. Τα διαμερίσματα Νο. 3 και Νο. 4 ενώνονται με μια μεσαία πόρτα. Όλα τα ισόγεια διαμερίσματα είναι 35 τετραγωνικά μέτρα. Στο δυτικό τμήμα υπάρχουν επίσης δύο διαμερίσματα πρώτου ορόφου, το Νο.5 και το Νο.6. Το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου Νο. 5 αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, ενιαίο χώρο κουζίνας-σαλόνι, ένα μπάνιο με μπανιέρα και 2 μεγάλα μπαλκόνια. Το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου Νο. 6 αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, ενιαίο χώρο κουζίνας-σαλόνι, μπάνιο με μπανιέρα και 1 μεγάλο μπαλκόνι.

Στο ανατολικό συγκρότημα στο ισόγειο υπάρχει Κατάστημα, reception, bar lounge, γραφείο διευθυντή σε έκταση 110 τετραγωνικών μέτρων. Υπάρχει επίσης υπόγειο περίπου 50 τμ με κοινόχρηστες τουαλέτες και αποθήκη. Επιπλέον σε αυτό το τμήμα υπάρχουν δύο διαμερίσματα πρώτου ορόφου Νο.7 και Νο.8 που αποτελούνται από ένα υπνοδωμάτιο, ενιαίο χώρο κουζίνας-σαλόνι, μπάνιο με μπανιέρα και 1 μεγάλο μπαλκόνι.

Σε κοντινή απόσταση, 900 μέτρων από τα διαμερίσματα απλώνεται η φημισμένη Μεγάλη παράλια με μήκος 2,5 χλμ. με ψιλό βοτσαλάκι και με κρυστάλλινα νερά, η οποία βραβεύεται κάθε χρόνο με Γαλάζια σημαία. Σε κοντινή απόσταση μπορείτε επίσης να συναντήσετε μερικές από τις πιο ωραίες και καθαρές παραλίες της Ανατολικής Κρήτης. Το ακίνητο βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία και σε απόσταση 9 χιλιόμετρα από την πόλη της Ιεράπετρας, 43 χιλιόμετρα από την κοσμοπολίτικη πόλη του Αγίου Νικολάου, 102 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο Ν. Καζαντζάκης του Ηρακλείου και 55 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο της Σητείας Βιτσέντζος Κορνάρος. Στο γραφικό παραθαλάσσιο οικισμό Κουτσουνάρι μπορείτε να βρείτε παντοπωλεία, ταβέρνες, ιατρείο. Η στάση λεωφορείων στο Κουτσουνάρι εξυπηρετείται από γραμμές από/προς Σητεία, και Ιεράπετρα. Το συγκρότημα αποτελεί εξαιρετική επενδυτική πρόταση λόγω της φήμης του οικισμού Κουτσουνάρι, καθώς προτιμάται από τους Ευρωπαίους κυρίως για οικογενειακές και ήσυχες διακοπές μακριά από τον μαζικό τουρισμό. Τιμή πώλησης 350.000 ευρώ.
Caractéristiques
Référence
CK-096
transaction
Vente
typologie
Immeuble
superficie
480 m²
nombre total étages
3 étages
autres caractéristiques
Exposition externe
Coûts
prix
€ 350 000
Efficacité énergétique
année de construction
1983
état
À rénover
Classe énergétique
Η
Options additionnelles

Contacter l'annonceur