Appartement 1 chambre Τούμπα, Papafi, Toumpa

ToumpaΤούμπα
  • € 124 000
  • 1
  • 35
  • 1
  • 1
  • Oui
Annonce mise à jour le 18/05/2024
Description
ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ Πωλείται ανακαινισμένη γκαρσονιέρα το 2024, 35τ.μ. με σαλοκουζίνα, υπνοδωμάτιο και μπάνιο με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές. Είναι στον 1ο όροφο περιποιημένης οικοδομής με ασανσέρ. Διαθέτει πόρτα ασφαλείας, νέο ηλεκτρολογικό πίνακα, φώτα οροφής, μεγάλη ντουλάπα, ατομική θέρμανση φυσικού αερίου και πλακάκια στα δάπεδα. Είναι εμπρόσθια, φωτεινή, ανατολικού προσανατολισμού σε ήσυχη περιοχή πολύ κοντά στα πανεπιστήμια στη λέσχη σίτισης και στην πανεπιστημιακή βιβλιοθήκη. Πολύ αξιόλογη επενδυτική πρόταση στα 124000€.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Caractéristiques
Référence
951519
transaction
Vente
typologie
Appartement
superficie
35 m²
chambres/pièces
1 chambre, 1 bain/douche
étage
1° étage, avec ascenseur
autres caractéristiques
Porte blindée
Balcon
Coûts
prix
€ 124 000
Efficacité énergétique
état
Excellent / Rénové
chauffage
Autonome, alimenté au méthane
Classe énergétique
B+
Options additionnelles

Contacter l'annonceur