Immeuble en Vente

FaloreiaΦαλωρεία
  • € 85 000
  • 5+
  • 335
  • 3
Annonce mise à jour le 19/05/2024
Description

Κωδικός Ακινήτου 1-215 Αυτό το υπέροχο ακίνητο βρίσκεται στην περιοχή Φαλώρεια, Μικ. Κεφαλόβρυσο και είναι διαθέσιμο για πώληση. Το κτίριο οικιστικής χρήσης διαθέτει 2 επίπεδα και συνολική επιφάνεια 335 τ.μ. σε οικόπεδο 1355 τ.μ. Αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, 2 κουζίνες, 2 μπάνια και WC, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες μιας μεγάλης οικογένειας. Η κατασκευή του ολοκληρώθηκε το 1970 και ενεργειακής κλάσης Η.

Το ακίνητο προσφέρει μια απεριόριστη θέα και χαρίζει μια αίσθηση ελευθερίας και ηρεμίας. Τα κουφώματα είναι αλουμινίου, ενώ τα πατώματα είναι κατασκευασμένα από πλακάκι και ξύλο, προσφέροντας ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον. Η πόρτα ασφαλείας με τρίαινα εξασφαλίζει την ασφάλεια του ακινήτου, ενώ οι ευρύχωρες ντουλάπες παρέχουν αρκετό χώρο αποθήκευσης.

Το ακίνητο διαθέτει επίσης πρόσβαση για ΑΜΕΑ, πάρκινγκ και μια μεγάλη αποθήκη 99 τ.μ. που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλούς σκοπούς. Ο κήπος και η ανοιχτωσιά προσφέρουν μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης, ενώ η εσωτερική σκάλα σας οδηγεί στο επάνω επίπεδο του κτιρίου.

Η τοποθεσία του ακινήτου είναι ιδανική, με απόσταση μόλις 9500 μέτρα από την πόλη, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις και υπηρεσίες. Μην χάνετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα υπέροχο ακίνητο σε μια από τις καλύτερες τοποθεσίες της περιοχής. Η τιμή πώλησης είναι μόλις 85.000 €, κάνοντας αυτό το ακίνητο μια εξαιρετική ευκαιρία για εσάς και την οικογένειά σας.
Μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο +30 2431 772913, είτε ηλεκτρονικά στο info@bougla.gr, προκειμένου να προσδιορίσουμε ραντεβού υπόδειξης του ακινήτου. |
BOUGLA REAL ESTATE AND MORE, ο τοπικός σας μεσίτης. | Επίσης θα μας βρείτε στην διεύθυνση του γραφείου μας Ζάππα 20 κ Βενιζέλου (ισόγειο), Τρίκαλα, Ελλάδα, από τις 10:00πμ έως τις 6:00μμ. | Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας. | Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. | Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα. | Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ., σύμφωνα με τον Νόμο 4072/2012.
Βίκυ Μπούγλα, Πιστοποιημένη Μεσίτης Ακινήτων - Διαχειριστής Ακίνητης Περιουσίας, TUV Austria Hellas, Αρ. Πιστ. 105702200026
Caractéristiques
Référence
1-215
transaction
Vente
typologie
Immeuble
superficie
335 m²
chambres/pièces
5+ chambres/pièces, 3 bains/douches
nombre total étages
2 étages
Places Stationnement
1 dans garage/box
autres caractéristiques
Porte blindée
Exposition externe
Exposition sud, ouest
Coûts
prix
€ 85 000
Efficacité énergétique
année de construction
1970
Classe énergétique
Ζ
Options additionnelles

Contacter l'annonceur