Immeuble en Vente

Aidipsos
  • € 300 000
  • 885
Annonce mise à jour le 20/05/2024
Description
Ημιτελές κτίριο στην καρδιά της Αιδηψού, σε μια άκρως τουριστική τοποθεσία μόλις 200 μέτρα από το λιμάνι. Το κτίριο συνολικής επιφάνειας 885 τ.μ. βρίσκεται σε οικόπεδο 227 τ.μ.

Το ακίνητο αναπτύσσεται σε υπόγειο, ισόγειο, 3 ορόφους και ταράτσα.

Σύμφωνα με τον τρέχοντα σχεδιασμό, το υπόγειο περιλαμβάνει χώρους στάθμευσης και αποθηκευτικούς χώρους, το ισόγειο αποτελείται από χώρο υποδοχής, γραφείο και lounge bar, καθένας από τους 3 επάνω ορόφους διαθέτει 4 στούντιο/διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου, ενώ η ταράτσα μπορεί να διαμορφωθεί σε ένα ήσυχο lounge bar.

Τα μαγευτικά Λουτρά της Αιδηψού στη βορειοδυτική Εύβοια, είναι ένα από τα πιο γνωστά τουριστικά θέρετρα στην Ελλάδα. Ριζικά ανανεωμένη, η Αιδηψός διαθέτει κομψά ξενοδοχεία, μοντέρνα εστιατόρια, ταβέρνες, beach bar, καφέ και νυχτερινά κέντρα, ικανοποιώντας επισκέπτες κάθε ηλικίας και προσελκύοντας τουρίστες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Σε περισσότερες από 80 ιαματικές πηγές, δημόσια και ιδιωτικά λουτρά, υδροθεραπευτήρια και πισίνες ξενοδοχείων, χιλιάδες άνθρωποι χαλαρώνουν αλλά και ανακουφίζονται από σωματικές παθήσεις.

Εύκολα προσβάσιμη με αυτοκίνητο ή καράβι, η Αιδηψός προσφέρει αμέτρητες επιλογές για εκδρομές στη μαγευτική καταπράσινη φύση που περιβάλλεται από παραλίες με κρυστάλλινα νερά.

Αυτό το ακίνητο είναι μια σπάνια επενδυτική ευκαιρία σε μια ξεχωριστή τοποθεσία.
Caractéristiques
Référence
EK-6720513
transaction
Vente
typologie
Immeuble
superficie
885 m²
nombre total étages
5 étages
Places Stationnement
8 dans garage/box
autres caractéristiques
Exposition externe
Coûts
prix
€ 300 000
Efficacité énergétique
année de construction
2012
Options additionnelles

Contacter l'annonceur