Duplex Τζάδος, Τήνος 84200, Steni, Tinos

TinosΤζάδος, Τήνος 84200
  • € 260 000
  • 5
  • 70
  • 2
Annonce mise à jour le 21/05/2024
Description
Τα δύο ξεχωριστά σπίτια που πωλούνται στον Τζαδό της Τήνου είναι πλήρως ανακαινισμένα και επιπλωμένα. Το πρώτο σπίτι έχει μέγεθος 40 τ.μ. και το δεύτερο 25 τ.μ. Ωστόσο, υπάρχει η δυνατότητα να συνδυαστούν και να δημιουργηθεί ένα μεγαλύτερο σπίτι.

Η μοναδικότητα αυτών των σπιτιών βρίσκεται στη θέα και το τοπίο που προσφέρουν. Από τα παράθυρα και τις βεράντες των σπιτιών, μπορεί κανείς να απολαύσει την εκπληκτική θέα της θάλασσας. Το γαλάζιο του Αιγαίου θα σας συντροφεύει καθημερινά, δημιουργώντας μια αίσθηση γαλήνης και χαλάρωσης.

Επιπλέον, το τοπίο της Τήνου είναι εξίσου εντυπωσιακό. Τα σπίτια βρίσκονται σε μια περιοχή με πλούσια φυσική ομορφιά και ορεινά τοπία. Οι περίπατοι και οι εξορμήσεις στην περιοχή θα σας επιτρέψουν να ανακαλύψετε την πλούσια βλάστηση και την πανίδα της Τήνου.

Τα σπίτια προσφέρουν όλες τις ανέσεις που χρειάζεται κάποιος για μια άνετη διαβίωση. Η επίπλωση είναι σύγχρονη και ποιοτική.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας!
+306947032093, info@smartimmo-invest.de, www.smartimmo-invest.gr

-Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.

-Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.

-Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα. 

-Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012.
Caractéristiques
Référence
Κ0209
transaction
Vente
typologie
Duplex
superficie
70 m²
chambres/pièces
5 (2 chambres, 3 autres), 2 bains/douches
autres caractéristiques
Balcon
Jardin privé
Coûts
prix
€ 260 000
Efficacité énergétique
année de construction
2004
chauffage
Autonome, alimentation électrique
Classe énergétique
A
Options additionnelles

Contacter l'annonceur