Duplex, neuve, 80 m², Paroikia, Paros

Paros
  • € 365 000
  • 3
  • 80
  • 2
Annonce mise à jour le 03/06/2024
Description
Αυτές οι έξι μινιμαλιστικές βίλες με ιδιωτική πισίνα βρίσκονται μόλις 200 μέτρα από τη θάλασσα, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε μια αμμώδη παραλία και τον χαρταετό της Πούντας, με εκπληκτική θέα στο δημοφιλές νησί της Αντιπάρου και στο λιμάνι της. Οι βίλες διατίθενται σε δύο επιπέδων και σε ένα επίπεδο, με δύο κύρια υπνοδωμάτια και μεγέθη που κυμαίνονται από 75 τμ έως 85 τμ.
Κάθε βίλα έχει σχεδιαστεί προσεκτικά με κομψή, μοντέρνα αισθητική και διαθέτει όλες τις απαραίτητες ανέσεις για μια άνετη και πολυτελή διαμονή, όπως ιδιωτική πισίνα και εξωτερικούς χώρους που είναι ιδανικοί για χαλάρωση και ηλιοθεραπεία. Οι βίλες προσφέρουν εκπληκτική θέα στο ηλιοβασίλεμα, καθιστώντας τις το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την ομορφιά της γύρω περιοχής.
Η τοποθεσία αυτών των βιλών είναι εξαιρετική, προσφέροντας εγγύτητα σε όλα τα αξιοθέατα της Αντιπάρου, συμπεριλαμβανομένων των παγκοσμίου φήμης επιλογών για φαγητό, ψώνια και διασκέδαση. Η αμμώδης παραλία και ο χαρταετός της Πούντας βρίσκονται σε μικρή απόσταση με τα πόδια, καθιστώντας εύκολο να περάσετε μια μέρα δίπλα στη θάλασσα ή να επιδοθείτε σε θαλάσσια σπορ. Συνολικά, αυτές οι μινιμαλιστικές βίλες με ιδιωτική πισίνα είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα πολυτελές και κομψό μέρος για διαμονή στην Πάρο. Με την εξαιρετική τους τοποθεσία, την εκπληκτική θέα και όλες τις απαραίτητες ανέσεις, προσφέρουν τον τέλειο συνδυασμό ιδιωτικής κατοικίας και εξαιρετική απόδοση για βραχυπρόθεσμη ενοικίαση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας!
+306947032093, info@smartimmo-invest.de, www.smartimmo-invest.gr

-Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.

-Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.

-Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα. 

-Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012.
Caractéristiques
Référence
Κ0159
transaction
Vente
typologie
Duplex | Propriété de luxe
superficie
80 m²
chambres/pièces
3 (2 chambres, 1 autre), 2 bains/douches
nombre total étages
2 étages
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Porte blindée
Balcon
Piscine
Jardin privé
Coûts
prix
€ 365 000
Efficacité énergétique
état
Nouveau / En construction
certification énergétique
En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur