Appartement Μπότσαρη Νότη, 16, Αθήνα Ελλάδα, 11741, Fix, Koukaki - Makrygianni

Koukaki - MakrygianniΜπότσαρη Νότη, 16, Αθήνα Ελλάδα, 11741
  • Prix sur demande
  • 105
  • Oui
Annonce mise à jour le 21/05/2024
Description
Το NOTI BOTSARI RESIDENCES προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε μιας πρώτης τάξεως ακίνητη περιουσία. Το προσεκτικά σχεδιασμένο κτίριό μας ανταποκρίνεται στην επιθυμία σας για ιδιωτικότητα και μοναδικότητα. Διατιθονται 8 οροφοδιαμερισματα με υπογειο παρκιγνκ με ανελκυστηρα.

Φωτοβολταϊκά συστήματα που παράγουν καθαρή ενέργεια για την αντιστάθμιση της κατανάλωσής σας. Θερμομονωμένα παράθυρα και σύστημα θερμομόνωσης πρόσοψης που διατηρεί το σπίτι σας άνετο όλο το χρόνο. Συστήματα αντλιών θερμότητας που παρέχουν αποτελεσματική θέρμανση και ψύξη. Μείνετε ζεστοί το χειμώνα και δροσεροί το καλοκαίρι με ένα αυτόνομο σύστημα αντλίας θερμότητας. Έξυπνη οικιακή τεχνολογία που βελτιστοποιεί την άνεση και τη χρήση ενέργειας. Απολαύστε τη ζεστασιά με την ενδοδαπέδια θέρμανση σε συνδυασμό με τα όμορφα ξύλινα δάπεδα. Νιώστε ασφαλής με το ενσωματωμένο σύστημα συναγερμού.

Οι κατοικίες είναι σχεδιασμένες για μέγιστο φυσικό φως,με ανοίγματα μεγάλου μεγέθους, στρατηγικά τοποθετημένα τόσο για λόγους αισθητικής όσο και για λόγους λειτουργικότητας.
Κάθε διαμέρισμα προσφέρει απαράμιλλη εργονομία και λειτουργικότητα,με κουζίνες και μπάνια σχεδιασμένα ξεχωριστά για να ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες και προτιμήσεις σας.
Οι έμπειροι σχεδιαστές μας, εσωτερικού χώρου, είναι εδώ για να σας καθοδηγήσουν σε κάθε σας βήμα, διασφαλίζοντας ότι το σπίτι σας αντικατοπτρίζει το μοναδικό σας στυλ.

Mπειτε στο σιτε μας noti-botsari.gr και επικοινωνηστε μαζι μας.
Caractéristiques
Référence
ΝΟΤΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ 16
transaction
Vente
typologie
Appartement | Propriété de luxe
superficie
105 m²
nombre total étages
6 étages
Places Stationnement
1 dans garage/box
autres caractéristiques
Système d'alarme
Porte blindée
Balcon
Coûts
prix
prix sur demande
Efficacité énergétique
état
Nouveau / En construction
chauffage
Autonome, au sol, alimenté par pompe à chaleur
Classe énergétique
A+
Options additionnelles

Contacter l'annonceur