Appartement 1 chambre excellent état, sous-sol, Mets, Mets - Kalimarmaro

Mets - Kalimarmaro
  • € 250 000
  • 1
  • 80
  • 1
  • S
  • Oui
Annonce mise à jour le 22/05/2024
Description
Οικία 80sqm ( Loft ) με δυνατότητα αλλαγής κύριας χρήσης από επαγγελματικό χώρο που ανακαινίστηκε το 2024.
Το εμβαδόν του οικοπέδου είναι 417sqm.
Για θέρμανση υπάρχουν 2 επιδαπέδιες κλιματιστικές μονάδες, οι οποίες προσφέρουν αποτελεσματική θέρμανση και ψύξη. Υπάρχει θερμοσίφωνο για παροχή ζεστού νερού σε όλο το σπίτι, εξασφαλίζοντας άνεση για τους κατοίκους. Η υψηλής αισθητικής κουζίνα περιλαμβάνει ηλεκτρικές συσκευές Franke, γνωστές για την ποιότητα και την αντοχή των προϊόντων της.
Υπάρχει πλυντήριορΡούχων ενσωματωμένο, προσφέροντας ευκολία και εξοικονόμηση χρόνου.
Σύστημα συναγερμού εγκατεστημένο για την ασφάλεια του ακινήτου. Θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα για εξαιρετική θερμομόνωση και ηχομόνωση, βελτιώνοντας την ενεργειακή απόδοση του χώρου και μειώνοντας τα έξοδα θέρμανσης και ψύξης. Πόρτα εισόδου ασφαλείας δίφυλη.
Τριφασικό ρεύμα που παρέχει μεγαλύτερη ισχύ και σταθερότητα στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, ιδανικό για την υποστήριξη ισχυρών ηλεκτρικών συσκευών και συστημάτων.
Η περιοχή του Μέτς στην Αθήνα, που συχνά αποκαλείται και "Μονμάρτη της Αθήνας", είναι γνωστή για την πλούσια ιστορία της και την αριστοκρατική της ατμόσφαιρα. Η συνοικία περιλαμβάνει ωραίες επαύλεις και αρχιτεκτονικά "διαμάντια", ενώ τα στενά δρομάκια της με τα καταπράσινα φυτά και τις πολυκατοικίες από την εποχή του μεσοπολέμου δημιουργούν μια γοητευτική ατμόσφαιρα.
Πώληση, Διαμέρισμα, Μπάνια: 1, Εμβαδόν: 80 τ.μ., Δωμάτια: 1, Έτος κατασκευής: 1970, Κλιματισμός, Ασανσέρ, Όροφος: Ημιυπόγειο, Γωνιακό, Πρόσοψης, Επιτρέπονται κατοικίδια, Ανακαινισμένο, Φωτεινό, Τύπος δαπέδων: Βιομηχανικό δάπεδο, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Ρεύμα, Ενεργειακή κλάση: Β, Ρεύμα: Τριφασικό, Έτος Ανακαίνισης: 2024
Caractéristiques
Référence
433056
transaction
Vente
typologie
Appartement
superficie
80 m²
chambres/pièces
1 chambre, 1 bain/douche
étage
Sous-sol, avec ascenseur
autres caractéristiques
Exposition externe
Coûts
prix
€ 250 000
Efficacité énergétique
année de construction
1970
état
Excellent / Rénové
chauffage
Autonome, alimentation électrique
Classe énergétique
B
Options additionnelles

Contacter l'annonceur