Villa unifamiliare 308 m², Achilleio, Corfù

Corfù
  • € 1.250.000
  • 4
  • 308
  • 3+
  • No
Annuncio aggiornato il 10/03/2024
Descrizione
Προς Πώληση Πολυτελής Βίλα 4 υ/δ στα Σουλέικα μία ήσυχη και καταπράσινη περιοχή 6 χλ από το κέντρο της πόλης. Βρίσκεται μέσα σε ένα υπέροχα διαμορφωμένο κήπο 7.5 στρεμμάτων με γκαζόν και δέντρα. Εκτείνεται σε 2 επίπεδα όπου είναι οι κύριοι χώροι του σπιτιού συν το υπόγειο στο οποίο είναι το κλειστό γκαράζ και μία δίχωρη γκαρσονιέρα για τους φιλοξενούμενους ή το προσωπικό.
Στο υπερυψωμένο ισόγειο είναι το τεράστιο καθιστικό με το τζάκι και το χώρο της τραπεζαρίας τα οποία έχουν άμεση πρόσβαση από τις τεράστιες μπαλκονόπορτες στην πισίνα και τον κήπο. Ανεβαίνοντας μερικά σκαλάκια βρισκόμαστε στην υπερσύγχρονη κουζίνα η οποία έχει άμεση επικοινωνία με το καθιστικό από τον εσωτερικό εξώστη με τα ανοξείδωτα κάγκελα που διαχωρίζουν το χώρο καλαίσθητα. Στο ίδιο επίπεδο είναι ένας χώρος γραφείου ανοιχτού τύπου, 1 μπάνιο και μία αποθήκη. Εσωτερική μαρμάρινη σκάλα οδηγεί στον όροφο, όπου είναι το τεράστιο κυρίως υ/δ με ιδωτικό μπάνιο με τζακούζι και άλλα 2 υ/δ που μοιράζονται ένα μπάνιο.Το συνολικό εμβαδόν της βίλας είναι 308 τ.μ.
Ο εξωτερικός χώρος της βίλας είναι έτσι διαμορφωμένος ούτως ώστε να προσφέρει όλες τις ανέσεις στους ενοίκους της. Η τεράστια πισίνα περιτριγυρίζεται από άνετο deck από ηρόκο πάνω στο οποίο είναι μοντέρνα πουφ, ξαπλώστρες και χαμηλά τραπεζάκια. Λίγο πιό εκεί είναι η πέργκολα που προσφέρει σκιά με τα πάλευκα υφάσματα που ανεμίζουν στο δροσερό αεράκι που κατεβαίνει από το λόφο του Κομπιτσιού και η κατάλευκη αιώρα για έναν υπνάκο δίπλα στην πισίνα.
Στο πλάι του σπιτιού έχει κτισθεί ένα μεγάλο κιόσκι κάτω από το οποίο είναι η υπαίθρια τραπεζαρία που επικοινωνεί με το μπάρμπεκιου από τη μία πλευρά και το κτιστό πέτρινο καθιστικό με τη γρανιτένια μυλόπετρα φερμένη από την Αίγυπτο που χρησιμοποιείται σαν τραπεζάκι για να ακουμπάνε τα ποτήρια του απεριτίφ οι καλεσμένοι από την άλλη.
Γενικά είναι μια καταπληκτική βίλα που προσφέρεται είτε για μόνιμη κατοικία είτε για διάθεση στην τουριστική αγορά μιας και προσφέρει ότι μπορεί να ζητήσει ο καθένας για ονειρεμένες διακοπές στην Κέρκυρα. Χαρακτηριστικά: Υπερυψωμένο Ισόγειο , 6 δωμάτια ,3 επίπεδο/α ,4 Υ/Δ ,3 μπάνιο/α , 1 WC , 2001έτος κατασκευής , χαρακτηριστικα: Πόρτα Ασφαλείας, Συναγερμός, Αποθήκη, Τζάκι, Τζακούζι, Internet, Εσωτερική Σκάλα, Διπλά Τζάμια, Σίτες, Τέντες, Βεράντες, BBQ, Επιτρέπονται Κατοικίδια, Πολυτελές, Φωτεινό, Κλιματισμός, Boiler, Γκαζόν, Αυτ/το Πότισμα, Δέντρα, Πισίνα, Κήπος, Νεόδμητο, Βαμμένο, Εξοχική Κατοικία, Αυτόνομη Πετρέλαιο 1 τζάκι/α , θέα :Βουνό Ανατολικομεσημβρινό ,  κοντά σε: Κεντρικό Δρόμο,  απόσταση απο: Αεροδρόμιο(m): 5000, Θάλασσα(m): 2000, Πόλη(m): 6000, Χωριό(m): 1000,  τιμή: 1.250.000€, Τηλ: 2661035091 , Κιν: 6946330880
Caratteristiche
Riferimento
594243
contratto
Vendita
tipologia
Villa unifamiliare | Immobile di lusso
superficie
308 m²
locali
4 camere da letto, 3+ bagni
piano
Piano terra
totale piani edificio
3 piani
altre caratteristiche
Caminetto
Impianto di allarme
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Piscina
Giardino privato
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 1.250.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2001
riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
Efficienza energetica
A+
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista