Duplex Ν. Αγχιαλος, Centro, Nea Agchialos

Nea AgchialosΝ. Αγχιαλος
  • € 170.000
  • 4
  • 120
  • 3
  • No
Annuncio aggiornato il 19/11/2023
Descrizione
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ 186 Τ.Μ.ΜΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ, ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ, ΜΕΓΑΛΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ, 3Υ/Δ,ΤΖΑΚΙ,3 ΜΠΑΝΙΑ,ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ,ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΦΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ........

Χάρη στην γραφική, όμορφη φύση, την καθαρή θάλασσα, τη συνύπαρξη της γαλήνης με την κοσμοπολίτικη ζωή και κυρίως το καθαρό περιβάλλον και την φιλοξενία των κατοίκων της περιοχής, έχουν κάνει την Νεα Αγχιαλο ενα από τα καλύτερα τουριστικά θέρετρα της περιοχής.Η Νέα Αγχίαλος έχει πυκνή βλάστηση, γεμάτη από πεύκα, αμπέλια, ελιές, αμύγδαλιες.

Δύο μικροι λόφοι, Κοκκινόβραχος και η Μαυροραχη, απλωνονται δυτικά-βορειοδυτικά, αποδίδουν στην πόλη εξαίσια θέα στα νερά του Παγασητικού κόλπου. Οι όμορφες ακτές της Νέας Αγχιάλου που εκτείνονται σε 20 χιλιόμετρα. Δινουν μια ποικιλία από παραλίες με τη μοναδικη κοκκινωπή άμμο (κατάλληλη για λουτρά άμμος για άτομα που πάσχουν από ρευματισμούς). Υπάρχει επίσης η χρυσή άμμος, καθώς και παραλιες με μικρα η μεγαλα βότσαλα. Μικροι όρμοι και λιμανακια, που σχηματίζονται σε ορισμένες περιοχές, προσφέρουν θαυμασια νερα, ιδανικα για κολύμπι, ψάρεμα και θαλάσσια σπορ.
Caratteristiche
Riferimento
εξοχ002
contratto
Vendita
tipologia
Duplex
superficie
120 m²
locali
4 (3 camere da letto, 1 altro), 3 bagni
piano
Piano terra
totale piani edificio
2 piani
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Caminetto
Costi
prezzo
€ 170.000
Efficienza energetica
stato
Nuovo / In costruzione
riscaldamento
Centralizzato
Efficienza energetica
Δ
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista