Villa unifamiliare Επαρχιακή Οδός Αγιάς-Σ. Σ. Πυργετού, Sotiritsa, Melivoia

MelivoiaΕπαρχιακή Οδός Αγιάς-Σ. Σ. Πυργετού
  • € 315.000
  • 5
  • 163
  • 3+
Descrizione
Πολυτελής εξοχική μονοκατοικία (βίλλα) στην Άνω Σωτηρίτσα Αγιάς, με απεριόριστη θέα, πισίνα, κήπο με οπωροφόρα και καλλωπιστικά δέντρα. Διαθέτει ιδιόκτητο parking δύο αυτοκινήτων και ανελκυστήρα από το επίπεδο της κοινοτικής οδού στο επίπεδο της κατοικίας. Προσφέρει ηρεμία και δροσιά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Βρίσκεται στο υψηλότερο σημείου μικρού παραδοσιακού οικισμού, σε υψόμετρο 400 μέτρων και απόσταση 7 λεπτών οδικώς από τη θάλασσα (ονομαστή παραλία Αγιοκάμπου - Σωτηρίτσας).

Η κατοικία έχει οικοδομηθεί το 2007 με ιδιαίτερη προσοχή στην κατασκευή και την αισθητική της. Είναι άνετη και εύκολη στη λειτουργία της. Διαθέτει τζάκι ενσωματωμένο σε πέτρινο τοίχο ιταλικές ντουλάπες και ερμάρια κουζίνας. Υπάρχει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου. Στο ισόγειο βρίσκονται: 2 κρεβατοκάμαρες, μπάνιο, εσωτερική αποθήκη, τραπεζαρία, κουζίνα, χώρο καθιστικού και τέσσερεις βεράντες. Στο ημιυπόγειο υπάρχει ενιαίος χώρος (γραφείο, καναπές/διπλό κρεβάτι), μία κρεβατοκάμαρα, μπάνιο, χώρο λεβητοστασίου και εξωτερική αποθήκη εργαλείων κλπ.

Για τους λάτρεις της πεζοπορίας υπάρχουν μονοπάτια που συνδέουν τον οικισμό με τη θάλασσα και τη γειτονική κοινότητα της Μελιβοίας. Στην περιοχή παρέχεται η δυνατότητα αναρρίχησης, rafting και λοιπά. Η πόλη της Λάρισας βρίσκεται σε απόσταση 45 λεπτών οδικώς ενώ σε απόσταση 1-1.5 ώρας οδικώς βρίσκεται το δέλτα του ποταμού Πηνειού, η κοιλάδα των Τεμπτών και ο ορεινός όγκος του Ολύμπου.
Informazioni
altre caratteristiche
Caminetto
Impianto di allarme
Balcone
Piscina
Arredato
Giardino privato
Caratteristiche
Riferimento e Data annuncio
EK-209320 - 29/12/2023
contratto
Vendita
tipologia
Villa unifamiliare | Immobile di lusso
superficie
163 m²
locali
5 (3 camere da letto, 2 altri), 3+ bagni
piano
Piano terra, con ascensore
totale piani edificio
2 piani
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Caminetto
Impianto di allarme
Balcone
Piscina
Arredato
Giardino privato
Costi
prezzo
€ 315.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2007
riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
certificazione energetica
Esente
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista

Privato