Villa unifamiliare Ελάνη, Centro, Kassandra

KassandraΕλάνη
  • € 430.000
  • 4
  • 150
  • 2
  • No
Annuncio aggiornato il 08/03/2024
Descrizione
Αν ονειρευτήκατε μια πολυτελή, ευρύχωρη βίλα με 150 μέτρα χώρου διαβίωσης και μία ώρα από το αεροδρόμιο, η Villa Elani είναι για εσάς!
Η βίλα
Σε 2 επίπεδα και 150 τμ, υπάρχουν 2 δίκλινα υπνοδωμάτια και ένα μονόκλινο υπνοδωμάτιο, όλα με ντουλάπες και πρόσβαση στη βεράντα ή μεγάλα φωτεινά παράθυρα. Ο κύριος χώρος βρίσκεται στον πρώτο όροφο, περιτριγυρισμένος από πρόσοψη παραθύρου και μπαλκονόπορτες. Ένας μεγάλος γωνιακός καναπές κάνει το σαλόνι ιδανικό για χαλάρωση και ψυχαγωγία. Παρόλο που αυτός ο όροφος έχει διάταξη ανοιχτού χώρου, η κουζίνα, πιο μακριά από το σαλόνι, είναι χτισμένη μέσα σε μια γωνία σχήματος L του επιπέδου, δημιουργώντας έναν λεπτό διαχωρισμό των δύο χώρων. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με υψηλής ποιότητας ηλεκτρικές συσκευές και σύγχρονα υλικά φινιρίσματος. Ένα υπέροχο χαρακτηριστικό είναι ένα ψηλό τραπέζι που συνδέεται με τον πάγκο, ένα εξαιρετικό σημείο για πρωινό ή για να κρατήσει συντροφιά στον σεφ του σπιτιού! Επιπλέον, το σαλόνι διαθέτει τζάκι για να ζεστάνει μια κρύα μέρα!

Η ύπαιθρος
Οι εξωτερικοί χώροι της Villa Elani εμπλουτίζουν την καλοκαιρινή αίσθηση, με 2000 τ.μ. ενός όμορφου και περιποιημένου καταπράσινου κήπου και ιδιωτικό χώρο μπάρμπεκιου για υπαίθρια διασκέδαση. Ένα αίθριο και μια πέργκολα στη γωνία προσφέρουν σκιά, δημιουργώντας διάφορους χώρους για να χαλαρώσετε, ανάλογα με την ηλιακή πρόσληψη που επιθυμείτε!

Επιπλέον, 111 τμ είναι ένας ειδικός ανοιχτός χώρος στάθμευσης για 2 αυτοκίνητα, στην πίσω πλευρά της βίλας.

Τοποθεσία
Η Ελάνη είναι ένα ζωντανό παραθαλάσσιο χωριό της Χαλκιδικής, λιγότερο από 50 λεπτά με το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο. Η βίλα απέχει μόλις 1000 μέτρα από τη θάλασσα! Τα νερά είναι καθαρά και ρηχά, ιδανικά για παιδιά! Η περιοχή Ελάνη βρίσκεται κοντά στα πολιτιστικά φεστιβάλ και τις συναυλίες που πραγματοποιούνται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και φημίζεται για το πολυτελές θέρετρο, τα μπαρ και τα εστιατόρια, τις μπουτίκ και τη μαρίνα στις κοντινές πόλεις.
Caratteristiche
Riferimento
Y004
contratto
Vendita
tipologia
Villa unifamiliare
superficie
150 m²
locali
4 (3 camere da letto, 1 altro), 2 bagni
piano
Piano terra
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Caminetto
Porta blindata
Arredato
Giardino privato
Infissi esterni in doppio vetro / PVC
Costi
prezzo
€ 430.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2007
riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
Efficienza energetica
Ε
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista