Villa unifamiliare 585 m², Centro di Saronida - Zona sul mare, Saronida

Saronida
  • € 1.350.000
  • 5+
  • 585
  • 3+
  • No
Annuncio aggiornato il 23/05/2024
Descrizione
Αυτή η γοητευτική βίλα βρίσκεται σε μια από τις πιο καταπράσινες περιοχές της Σαρωνίδας και προσφέρει εκπληκτική θέα της γαλάζιας θάλασσας και των κατα πράσινων βουνών.
Μερικώς ανακαινισμένη, κατασκευασμένη με υψηλές προδιαγραφές, χαρακτηρίζεται από πολυτελείς εσωτερικούς χώρους και εξαιρετικά φινιρίσματα.
Εκτείνεται σε 4 επίπεδα, με 5 υπνοδωμάτια, 4 εκ των οποίων είναι master, φωτεινό σαλόνι με τζάκι, ευρύχωρη κουζίνα με όλες τις ανέσεις και άνετη τραπεζαρία.
Ένας όμορφος κήπος και εξωτερική πισίνα, αποτελούν ιδανικό περιβάλλον για εκπληκτικές συγκεντρώσεις με φίλους και συγγενείς.
Η βίλα διαθέτει ξεχωριστό σπίτι 60 τ.μ., εντελώς ανεξάρτητο, με δική του κουζίνα, σαλόνι, υπνοδωμάτιο και μπάνιο.
Ιδανικό είτε για κύρια κατοικία είτε για εξοχική κατοικία.
Τοποθεσία: Η Σαρωνίδα είναι ένας προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας μόλις 35χλμ νότια της Αθήνας και 30χλμ από το ακρωτήριο Σούνιο. Αποτελεί καλοκαιρινό προορισμό με καλοκαιρινές κατοικίες, πολυτελείς βίλες και αμμώδεις παραλίες.
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Ήσυχη και ασφαλής κατοικημένη περιοχή, μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από τα διεθνή σχολεία και πολύ κοντά στα σούπερ μάρκετ. Διαθέτει πολλές επιλογές από εστιατόρια, μπαρ, καφετέριες και beach clubs. Πολύ κοντά έχεις επιλογές για για καταδύσεις και wind-surfing.
Πρόσβαση: Απέχει μόλις 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το λιμάνι του Λαυρίου, με εύκολη πρόσβαση στα Κυκλαδίτικα νησιά, 30 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο και την εμπορική περιοχή της Γλυφάδας.

Επενδυτική δυναμική Όπως και οι περισσότερες περιοχές της Αθηναϊκής Ριβιέρας, οι τιμές των ακινήτων εδώ θα προσφέρουν πάντα καλή απόδοση της επένδυσης.
Caratteristiche
Riferimento
W-02IW4V
contratto
Vendita
tipologia
Villa unifamiliare
superficie
585 m²
locali
6 camere da letto, 3+ bagni
piano
1° piano, con accesso disabili
totale piani edificio
4 piani
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Caminetto
Mansarda
Impianto di allarme
Porta blindata
Balcone
Piscina
Giardino privato
Costi
prezzo
€ 1.350.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
1982
riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
Efficienza energetica
Η
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista