Trilocale Κέρκυρα, Kassiopi, Corfù

CorfùΚέρκυρα
  • € 175.000
  • 5
  • 100
  • 1
  • T
  • No
Annuncio aggiornato il 01/01/2024
Descrizione
Πωλείται πέτρινο διαμέρισμα εμβαδού 99,40 τ.μ. στο Νησάκι και συγκεκριμένα στη θέση Μπουράτικα (ΒΑ πλευρά του νησιού), 23χμ από το κέντρο της πόλης της Κέρκυρας.
Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια που διαθέτουν ξύλινα πατώματα από κυπαρίσσι σε εξαιρετική κατάσταση, σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα και μπάνιο (με ντουζιέρα), ενώ από τα μπαλκόνια στην πρόσοψη του κτιρίου, υπάρχει θέα στη θάλασσα.
Το σπίτι διατίθεται επιπλωμένο με τις κρεβατοκάμαρες καθώς και κάποια σύνθεση στο σαλόνι, είναι φωτεινό και διαμπερές ενώ προ 20ετίας, αλλάχθηκε πλήρως η σκεπή του.
Βρίσκεται εντός οικοπέδου 379 τ.μ. έχοντας αποκλειστική χρήση σε μια μικρή αυλή (περίπου 20 τ.μ.) και διαθέτει 1 θέση πάρκινγκ.
Σε κοντινή απόσταση υπάρχει σούπερ-μάρκετ, βενζινάδικο, φαρμακείο, αρκετά εστιατόρια αλλά και στάση λεωφορείου ενώ η κοντινότερη παραλία απέχει μόλις 200μ (σε ευθεία γραμμή).
Η περιοχή του Νησακίου αναπτύχθηκε σημαντικά τα τελευταία χρόνια στον τουριστικό τομέα καθώς χτίστηκαν ξενοδοχειακές μονάδες, τουριστικά καταλύματα & πολυτελείς βίλες. Λόγω της τοποθεσίας και της καταπληκτικής θέας που προσφέρει, θεωρείται μια από τις πιο πρεστίζ περιοχές του νησιού με υψηλή ζήτηση για ακίνητα προς αγορά.
Caratteristiche
Riferimento
48358
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento
superficie
100 m²
locali
5 (3 camere da letto, 2 altri), 1 bagno
piano
Piano terra
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Esposizione esterna
Balcone
Giardino privato
Costi
prezzo
€ 175.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
1949
stato
Ottimo / Ristrutturato
Efficienza energetica
Η
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista