Villa unifamiliare μπαρμπατι, Kassiopi, Corfù

CorfùΜΠΑΡΜΠΑΤΙ
  • € 3.000.000
  • 5+
  • 300
  • 3+
  • No
Annuncio aggiornato il 03/04/2024
Descrizione
Πωλείται πολυτελής βίλα 5 υπνοδωματίων είναι μόλις λίγα χιλιόμετρα από την πόλη της Κέρκυρας, προσφέροντας πρόσβαση στη γνωστή παραλία Barbati.
Το σπίτι διαθέτει πισίνα υπερχείλισης και απεριόριστη θέα στη θάλασσα και στο βουνό από όλα τα δωμάτια και τις βεράντες.
Δεν είναι μόνο μια υπέροχη οικογενειακή κατοικία, αλλά προσφέρει επίσης μια σημαντική επένδυση σε περίπτωση ενοικίασης της, λόγω της θέσης της, είναι συνεχώς σε ζήτηση.
Όλα τα υπνοδωμάτια έχουν μεγάλα μπάνια και η βεράντα διαθέτει παραδοσιακά πέτρινα στοιχεία από την Κέρκυρα που συνδυάζονται όμορφα με το σύγχρονο ντιζάιν. Όλα τα εξαρτήματα είναι στο υψηλότερο επίπεδο, με δάπεδα, πόρτες και παράθυρα υψηλής ποιότητας.
Η βίλα προσφέρει άφθονο χώρο στάθμευσης, ηλεκτρονική πρόσβαση με καμπίνα και υπέροχη θέα. Με την εύκολη πρόσβαση που διαθέτει στα καταστήματα και τις ταβέρνες τόσο από την παραλία όσο και στο χωριό, αυτή η βίλα τα έχει πραγματικά όλα.
Η πόλη της Κέρκυρας και το αεροδρόμιο απέχουν μόνο 30 λεπτά με το αυτοκίνητο και η Διεθνής Μαρίνα Γουβιών είναι επίσης εύκολα προσβάσιμη. Τιμή πώλησης 3000.000€

BBQ, απόσταση από θάλασσα 20μ., αριθμός θέσεων στάθμευσης 5, βαμμένο, βεράντα, δάπεδα πλακάκι-ξύλο, Διεύθυνση ΜΠΑΡΜΠΑΤΙ, εμβαδόν οικοπέδου 9500, Εμφάνιση Διεύθυνσης ΜΠΑΡΜΠΑΤΙ, έπιπλα, θέα θάλασσα, κατάσταση ακινήτου έτοιμο για μετακόμιση, κουφώματα αλουμινίου, πισίνα, πλυντήριο, πλυντήριο πιάτων, Τ.Κ. 49083, τηλεόραση, υλικα εξωτερικου χωρου γκαζόν, υπόγειο, υπολογιστή, φούρνος, φωτεινό, ψυγείο
Για περισσότερα ακίνητα από την εταιρία μας, επισκεφθείτε μας στο site μας www.corfuestatemanagement.gr ή καλέστε μας στο 26610-21101
Caratteristiche
Riferimento
C-4018
contratto
Vendita
tipologia
Villa unifamiliare | Immobile di lusso
superficie
300 m²
locali
5+ (5 camere da letto, 1 altro), 3+ bagni
piano
Piano terra
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Caminetto
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Piscina
Impianto tv con parabola satellitare
Arredato
Giardino privato
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 3.000.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2015
stato
Nuovo / In costruzione
riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
Efficienza energetica
A+
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista