Villa unifamiliare Άφυτος, Afitos, Kassandra

KassandraΆφυτος
  • € 330.000
  • 3
  • 80
  • 1
  • No
Annuncio aggiornato il 08/03/2024
Descrizione
Φαίνεται ότι η μικροσκοπική Άφυτος είναι ο προορισμός – στην καρδιά της Κασσάνδρας Χαλκιδικής – που προσελκύει όσους απολαμβάνουν την ηρεμία της περιοχής που είναι ταυτόχρονα δημοφιλής στους παθιασμένους οπαδούς της. Σε αυτή την περίπτωση τουρίστες από όλο τον κόσμο. Για τους λάτρεις της παραδοσιακής πετρόκτιστης αρχιτεκτονικής με στενά πλακόστρωτα δρομάκια, πετρόχτιστα σπίτια και υπέροχες θολωτές εκκλησίες αυτό είναι το μέρος που πρέπει να είναι.

Το σπίτι είναι μοναδικό με μια βίλα 80 τ.μ. που βρίσκεται σε μια περιοχή 550 τ.μ. με περιποιημένους κήπους. Αυτή η αποκλειστική ιδιοκτησία επωφελείται από την πιο εντυπωσιακή θέα στη θάλασσα και παρέχει ένα καταφύγιο για την οικογένεια να χαλαρώσει και να ξεφύγει.

Η ηλιόλουστη βίλα εκτείνεται σε δύο επίπεδα, στο ισόγειο και στον πρώτο όροφο. Στον πρώτο όροφο υπάρχει κουζίνα, σαλόνι και μπάνιο σε στιλ σεφ. Στον δεύτερο όροφο έχουμε ένα μεγάλο μπάνιο και δύο υπνοδωμάτια. Οι πολύ ευρύχωροι εξωτερικοί χώροι διαθέτουν όμορφα δέντρα και θάμνους με αιώρα "παράθυρα με θέα", προς τον κήπο με την πισίνα. Οι ιδιοκτήτες θα φύγουν από το σπίτι είναι πλήρως επιπλωμένο και όλα τα ηλεκτρικά (όπως είναι το κλειδί στο χέρι) προβολή μόνο με ραντεβού! !
Caratteristiche
Riferimento
F018
contratto
Vendita
tipologia
Villa unifamiliare
superficie
80 m²
locali
3 (2 camere da letto, 1 altro), 1 bagno
piano
Piano terra
totale piani edificio
2 piani
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Caminetto
Porta blindata
Piscina
Arredato
Giardino privato
Infissi esterni in doppio vetro / legno
Costi
prezzo
€ 330.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2018
stato
Nuovo / In costruzione
riscaldamento
Autonomo, alimentazione elettrica
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista