Palazzo - Edificio in Vendita

Kea
  • € 750.000
  • 3
  • 380
  • 2
Annuncio aggiornato il 01/08/2023
Descrizione
Αυτές οι όμορφες κατοικίες αποτελούν ένα συγκρότημα από τρία σπίτια που είναι αυτόνομα και έχουν τη δική τους είσοδο το καθένα. Είναι χτισμένα σε ένα οικόπεδο 6.700 τ.μ., το οποίο είναι περιφραγμένο με ξερολιθιά τοπικής κατασκευής. Το οικόπεδο διαθέτει τη δική του γεώτρηση, μοναδική στην περιοχή, με ημερήσια παραγωγή m3. Βρίσκεται στα Βουρλίδια, στην Κάτω Μεριά, στη νότια πλευρά του νησιού, σε υψόμετρο 320 μέτρων, με απέραντη θέα όλο το Αιγαίο και ακριβώς πάνω από την καθαρή και πεντακάθαρη παραλία του Κούνδουρου. Απέχει 20 χιλιόμετρα από το λιμάνι.
Το πρώτο σπίτι είναι έτοιμο και χρησιμοποιείται ως θέρετρο με όλες τις ανέσεις. Το μέγεθός του είναι 120 τμ. Στο πρώτο επίπεδο βρίσκεται το σαλόνι με τζάκι, μια κουζίνα, ένα WC και ένα μπαλκόνι
Διαθέτει εσωτερική σκάλα που επικοινωνεί με το κάτω επίπεδο, όπου υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια και μια τουαλέτα. Επιπλέον, υπάρχει μια γκαρσονιέρα 50 τμ με τεράστιο μπαλκόνι και μια τεράστια αποθήκη για όλες τις λειτουργίες (θέρμανση - πρέσα - πλυντήριο ρούχων), ενώ διαθέτει και δεξαμενή νερού χωρητικότητας 30 τμ.

Το δεύτερο και το τρίτο σπίτι είναι ημιτελή με συνολικό μέγεθος 130 τμ το καθένα. Και τα δύο έχουν δύο επίπεδα με τον ίδιο προσανατολισμό και τις ίδιες εγκαταστάσεις με το πρώτο σπίτι.
Caratteristiche
Riferimento
252233
contratto
Vendita
tipologia
Palazzo - Edificio
superficie
380 m²
locali
3 locali, 2 bagni
totale piani edificio
2 piani
Posti Auto
1 in box privato/box in garage
altre caratteristiche
Caminetto
Esposizione esterna
Infissi esterni in doppio vetro / legno
Costi
prezzo
€ 750.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
1998
riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista