Palazzo - Edificio in Vendita

Palaio Faliro
  • € 792.000
  • 5+
  • 302
  • 3+
Descrizione
Διατίθεται προς πώληση στο Παλαιό Φάληρο, πολύ κοντά στις λεωφόρους Αμφιθέας και Συγγρού 4όροφη πολυκατοικία της δεκαετίας του 80. Αποτελείται από 3 οροφοδιαμερίσματα 81τ.μ. το κάθε ένα και από ένα ρετιρέ 59 τ.μ. στον τέταρτο όροφο με πολύ μεγάλο μπαλκόνι και ανεμπόδιστη θέα. Στην πυλωτή της πολυκατοικίας υπάρχει χώρος parking για δυο αυτοκίνητα.
Το κάθε ένα από τα 3 πρώτα οροφοδιαμερίσματα αποτελείται από σαλόνι με μπαλκόνι, κουζίνα, 2 Υ/Δ και μπάνιο. Το ρετιρέ αποτελείται από σαλόνι, 1 Υ/Δ, μια κουζίνα, ένα βοηθητικό χώρο πολλαπλών χρήσεων και ένα πολύ μεγάλο μπαλκόνι με πολύ ωραία θέα.
Το κτίριο είναι ιδανικό τόσο για γραφεία, μιας και βρίσκεται πολύ κοντά στη Συγγρού όσο και για επένδυση (βραχυχρόνια ή μακροχρόνια μίσθωση) μιας και η τιμή του είναι ιδιαίτερα προσιτή.

Τοποθεσία: Το Παλαιό Φάληρο βρίσκεται στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, μόλις 5 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας, 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το λιμάνι του Πειραιά και μόλις απέναντι από την ανακατασκευή της Μαρίνας Φλοίσβου και του πολιτιστικού κέντρου Σταύρος Νιάρχος.
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Μια παραθαλάσσια γειτονιά που διατηρεί την αυθεντικότητά της, το Παλαιό Φάληρο προσφέρει μεγάλες παραθαλάσσιες διαδρομές για περπάτημα, εύκολη πρόσβαση σε παραλίες, καφέ, εστιατόρια και καλοκαιρινά beach bars και κλαμπ. Το Παλαιό Φάληρο είναι μια περιοχή με επενδυτικό ενδιαφέρον για οικογένειες, για αγοραστές που επιζητούν να έχουν αποδόσεις για την επένδυσή τους, αλλά και για τα νοικοκυριά, καθώς βρίσκεται κοντά στα σχολεία, τα πολιτιστικά κέντρα, τον Εθνική Όπερα, την Εθνική Βιβλιοθήκη και τις μαρίνες.
Προσβασιμότητα: Ιδανικά τοποθετημένο ανάμεσα στο κέντρο της πόλης και της ακτής. Προσφέρει, εύκολη πρόσβαση σε τραμ, σιδηροδρομικούς σταθμούς, λεωφορεία, ενώ βρίσκεται μόλις 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το λιμάνι του Πειραιά, προσφέροντας δυνατότητα μιας γρήγορης απόδρασης στα νησιά. Επιπλέον, απέχει 45 λεπτά με το αυτοκίνητο από το διεθνές αεροδρόμιο.
Επενδυτική δυναμική Η γειτονιά επωφελήθηκε έντονα από την ανάπτυξη και τη διαμόρφωση της Μαρίνας Φλοίσβου μαζί με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, καθιστώντας την πρώτη επιλογή για επένδυση ακινήτων.
Caratteristiche
Riferimento e Data annuncio
W-02PS1B - 04/03/2024
contratto
Vendita
tipologia
Palazzo - Edificio
superficie
302 m²
locali
5+ locali, 3+ bagni
Posti Auto
1 in box privato/box in garage
altre caratteristiche
Porta blindata
Esposizione esterna
Costi
prezzo
€ 792.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
1980
riscaldamento
Centralizzato
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista